پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

چهارمین دوره مسابقات بین المللی دوومیدانی جام امام رضا(ع) امروز در مشهد کلید می خورد
۱۴۰۴-۰۲-۰۵

125 دوومیدانی کار از 9 کشور امروز در ورزشگاه امام رضا(ع) استارت می زنند

125 ورزشکار شامل 45 ورزشکار خارجی و 80 ورزشکار ایرانی و مجموعا از 9 کشور از ساعاتی دیگر در چهارمین دوره رقابت‌های بین‌المللی دوومیدانی جام امام رضا (ع) در ورزشگاه امام ضا(ع) رقابت های خود را آغاز می کنند.

به گزارش آستان نیوز، آن طور که رضا امین زاده، مدیرعامل موسسه تربیت بدنی بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، اعلام کرده، چهارمین دوره رقابت‌های دوومیدانی بین‌المللی جام امام رضا(ع) امروز جمعه 5 اردیبهشت در 18رشته دو و میدانی، با حضور ورزشکارانی از کشورهای هند، پاکستان، ترکیه، ارمنستان، افغانستان و تیم‌های منتخب جوانان و بزرگسالان کشورمان ، به مدت دوروز، در ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد مقدس، برگزار می‌شود.

رویدادی با درجه C جهانی

این خبر حاکی است، بنابر اعلام فدراسیون دوومیدانی جمهوری اسلامی، با مکاتبه این فدراسیون با فدراسیون جهانی دوومیدانی، درجه فنی این جام از D به درجه C ارتقا یافته است و فدراسیون دوومیدانی جمهوری اسلامی ایران مصمم است، با پیگیری ها و رایزنی های خود، سطح فنی این مسابقات را ارتقاء بخشد.
رضا امین زاده، مدیرعامل موسسه تربیت بدنی بنیاد کرامت آستان قدس رضوی امروز در گفت وگو با آستان نیوز تاکید کرد: برگزاری این مسابقات ضمن اثرگذاری فراوان در بخش ارتقای ورزش دومیدانی کشور، زمینه ساز تعاملات فرهنگی و ورزشی با کشورهای مهمان نیز خواهد شد.این خبر حاکی است، چهارمین دوره رقابت‌های بین‌المللی دوومیدانی جام امام رضا(ع)، طی روزهای جمعه و شنبه 5 و 6 اردیبهشت در بخش مردان به میزبانی ورزشگاه امام رضا(ع) در مشهد مقدس برگزار می‌شود.
این خبر می افزاید: آیین افتتاحیه این مسابقات با حال هوای امام رضایی انجام خواهد شد به این شکل که از ساعت 16 روز جمعه  حدود 50 نفر از پیشکسوتان ورزش دوومیدانی کشور در صحن جمهوری حرم مطهر امام رضا(ع) پس از زیارت و عرض ادب به پیشگاه امام مهربانی ها از مسیر  پیاده راه آیت الله واعظ طبسی به سوی ورزشگاه امام رضا(ع) حرکت می کنند.بنابر اعلام ستاد برگزاری مسابقات، رقابت ها نیز از حدود ساعت 19 در ورزشگاه امام رضا(ع) آغاز و مسابقات بخش فینال نیز شنبه 6 اردیبهشت برگزار خواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

اخلاق و سیره رضوی باید سرمشق فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران باشد
تولیت آستان قدس رضوی، با تأکید بر لزوم توجه به سیره امام رضا(ع) در فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران رضوی، از خادمیاران خواست…

تلویزیون اینترنتی