در راستای ارتقای مهارتهای عملی هنرجویان هنرستانی در رشتههای مرتبط با صنایع نان، کیک، شیرینی و شکلات، شرکت صنایع غذایی رضوی همکاریهای خود را با ادارهکل آموزش و پرورش خراسان رضوی،گسترش داده است.
ارتقای مهارتهای عملی هنرجویان هنرستانی با همکاری شرکت صنایع غذایی رضوی
به گزارش آستان نیوز، این همکاریها با هدف توانمندسازی نسل جوان برای ورود به بازار کار و ایجاد فرصتهای شغلی پایدار و تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در صنایع غذایی است.
گامی نو در توسعه مهارتمحور آموزش
در جدیدترین مرحله از این همکاریها، پروژهای مشترک برای آموزش عملی هنرجویان هنرستانها در حوزه صنعت نان، کیک، شیرینی و شکلات آغاز شده است. در قالب این طرح، هنرجویان پس از گذراندن دروس نظری در هنرستان، برای تکمیل آموزشهای عملی به شرکت صنایع غذایی رضوی، منتقل میشوند.
این آموزشها در قالب کارگاههای تخصصی و محیطهای کاری واقعی طراحی شده و هدف آنها، تبدیل هنرجویان به نیروهای کار ماهر و آماده ورود به بازار کار است. در تفاهمنامه منعقد شده میان شرکت صنایع غذایی رضوی و آموزش و پرورش، تأکید ویژهای بر پیوند آموزش نظری و عملی و پرورش مهارتهای فنی مطابق با نیاز صنعت شده است.
حمایت از هنرستانهای مناطق کمتر برخوردار
یکی از اهداف اصلی این همکاری، حمایت از هنرستانهای فعال در مناطق محروم و ایجاد بسترهای اشتغال مؤثر برای دانشآموزان این مناطق است.
با تربیت نیروی انسانی متخصص، نهتنها مسیر اشتغال این جوانان هموار میشود، بلکه نیاز صنعت به جذب نیروهای کارآمد نیز تأمین خواهد شد.
بازدید مدیران آموزش و پرورش از کارگاههای آموزشی
در جریان بازدیدی که توسط معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، از روند برگزاری کارگاههای آموزشی در شرکت صنایع غذایی رضوی انجام شد، عملکرد هنرجویان مورد ارزیابی قرار گرفت.
حسن عدالتجو،ضمن قدردانی از این همکاری مؤثر، بر استمرار آن برای تقویت آموزشهای مهارتی و رفع فاصله میان آموزشهای تئوری و بازار کار، تأکید کرد.
مجتبی هادیان،مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی نیز در حاشیه این بازدید، اظهار کرد: هدف ما ارتقای بنیه علمی و عملی هنرجویان و تربیت نیروهایی است که نهتنها برای ورود به صنعت آمادهاند، بلکه در صورت تمایل، توان راهاندازی کسبوکارهای مستقل را نیز خواهند داشت.
نگاهی به آینده با توسعه رشتههای تخصصی
گفتنی است، این طرح سهساله، با هدف ایجاد هنرستانهای جوار و توسعه رشتههای تخصصی متناسب با نیازهای واقعی صنعت، ادامه خواهد یافت.
مسئولان آموزش و پرورش و شرکت صنایع غذایی رضوی بر این باورند که پیوند مؤثر آموزش و صنعت، زمینهساز ایجاد فرصتهای شغلی پایدار و آیندهساز برای نسل جوان، خواهد بود.