پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۴-۰۲-۱۰

امدادگران بندر شهید رجایی مهمان سفره رضوی شدند

در پی حادثه تلخ بندر شهید رجایی، خادم‌یاران آستان قدس رضوی با توزیع غذای متبرک حضرتی میان امدادگران در عملیات نجات، قدردانی و حمایت معنوی خود را از تلاش‌های شبانه‌روزی این نیروها ابراز کردند.

به گزارش آستان نیوز از هرمزگان؛ در پی حادثه تلخ و غم‌انگیز اخیر در بندر شهید رجایی بندرعباس که جان بسیاری از هم‌وطنان را گرفت و عده زیادی را راهی بیمارستان‌ها کرد، آستان قدس رضوی باهدف حمایت معنوی از امدادگران و تقویت روحیه آنان، در اقدامی ویژه و انسانی سه وعده‌غذای گرم متبرک حضرتی را میان نیروهای حاضر در عملیات امداد و نجات توزیع کرد.

خادمان آستان قدس رضوی که به‌منظور انجام فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در این ایام معنوی به مناطق مختلف کشور اعزام می‌شوند، در این بار نیز در پی حادثه بندر شهید رجایی به حضور در میان امدادگران و نیروهای داوطلب نجات، اقدام کردند. هدف این حضور، تنها توزیع غذا نبود؛ بلکه خادمان با این کار در تلاش‌اند همدلی و حمایت معنوی خود را از تلاش‌های شبانه‌روزی امدادگران ابراز کند.

در این روزها که امدادگران به طور شبانه‌روزی در تلاش هستند تا مصدومان حادثه را نجات داده و به بهبود وضعیت آنان کمک کنند، حضور خادم‌یاران آستان قدس رضوی و توزیع غذای متبرک حضرتی، علاوه بر تأمین نیازهای جسمانی امدادگران، به طور معناداری به تقویت روحیه و انگیزه آنان برای ادامه تلاش‌ها در این شرایط دشوار کمک کرده است.

نیروهای امدادگران نیز ضمن ابراز قدردانی از این حرکت معنوی، دریافت غذای متبرک حضرتی را مایه دلگرمی و تقویت روحیه خود دانسته و آن را در این روزهای سخت که فشار روانی و جسمانی زیادی را تحمل می‌کنند، بسیار مؤثر و انگیزه‌بخش خواندند. این اقدام معنوی به طور خاص در شرایطی که امدادگران درگیر عملیات حساس و دشوار هستند، به‌عنوان پیامی از امید و همبستگی اجتماعی محسوب می‌شود.

امدادگران با تشکر از آستان قدس رضوی، حضور خادم‌یاران در میان آنها را نشانه‌ای از همدلی و همراهی آستان با تلاش‌های آنان در این بحران دانسته و تأکید کردند که این گونه اقدامات معنوی می‌تواند در تقویت روحیه آنان و ادامه تلاش‌هایشان در این روزهای سخت، نقشی بسزا داشته باشد.

گفتنی است؛ توزیع غذای متبرک حضرتی در سه وعده‌غذایی در ایام دهه کرامت در حال انجام است و تا کنون یک وعده از آن میان امدادگران توزیع شده است. این اقدامات همچنان ادامه خواهد داشت و آستان قدس رضوی به طور مستمر در تلاش است تا در کنار امدادگران و خانواده‌های آسیب‌دیده از حادثه، حضور داشته و آنان را در این ایام سخت تنها نگذارد.

یکی از امدادگران حاضر در عملیات نجات حادثه بندر شهید رجایی در گفتگو با آستان نیوز گفت: غذای متبرک حضرتی که امروز به ما اهدا شد، علاوه بر تأمین نیازهای جسمانی تأثیر معنوی شگرفی بر روحیه‌مان داشت. در چنین شرایطی که ساعات طولانی درگیر عملیات امداد و نجات هستیم، دریافت این غذای گرم و متبرک، به‌نوعی دلگرمی و انگیزه برای ادامه کار به ما بخشید.

این امدادگر افزود: در شرایط بحرانی و فشارهای روحی و جسمی که امدادگران در عملیات نجات و امداد با آن مواجه هستند، هر گونه اقدام معنوی و حمایتی می‌تواند به‌شدت بر روحیه آنها تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام/

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

اخلاق و سیره رضوی باید سرمشق فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران باشد
تولیت آستان قدس رضوی، با تأکید بر لزوم توجه به سیره امام رضا(ع) در فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران رضوی، از خادمیاران خواست…

تلویزیون اینترنتی