کارشناس مسئول گلآرایی و فضای سبز حرم مطهر رضوی گفت: همزمان با دهه کرامت، بیش از 200 هزار بوته گل در حرم مطهر رضوی گلآرایی شده تا جلوهای چشمنواز به صحنها و رواقها ببخشد.
200 هزار بوته گل برای زیباسازی حرم مطهر رضوی در دهه کرامت
حمیدرضا سلیمی در گفتوگو با آستان نیوز، با اشاره به اینکه تلاش داریم تا در دهه کرامت بهترین فضاآرایی را پیشکش نگاه زائران کنیم، اظهار کرد: امسال نیز در این ایام بیش از ۲۰۰ هزار بوته گل، به همت اهداکنندگان، تولیدکنندگان و ناذران گل تامین و برای زیباسازی صحن و سرای رضوی، ساخت المان و دیوارهای گل مورد استفاده قرار گرفته است.
وی افزود: ۱۱ المان جدید گلآرایی در نقاط مختلف حرم از جمله صحن پیامبر اعظم (ص)، محدوده بابالسلام، ورودی شیخ حر عاملی، صحن امام حسن مجتبی(ع)، چایخانه طبرسی، ابتدای بست شیخ طوسی و رینگ طبرسی نصب شده است.
سلیمی ادامه داد: در شب میلاد حضرت امام رضا (ع) نیز 500 هزار شاخه گل در صحنها و اطراف حرم مطهر رضوی برای گل آرایی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی در خصوص گلهای مورد استفاده در این زیباسازی عنوان کرد: در صحن آزادی 8 گلدان سنگی بههمراه بوتههای شمشاد طلایی و بژ، کالانکوا در رنگهای مختلف در اطراف حوض جانمایی شده و در سایر صحنها و اماکن نیز گلهایی همچون کالانکوا، شببو و همیشه بهار، بنفشه و… استفاده شده است.
تولیت آستان قدس رضوی
