پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

بسته خبری 10اردیبهشت1404 رادیو رضوی؛
۱۴۰۴-۰۲-۱۰

از دیدار خدام رضوی از مصدومین حادثه بندر شهید رجایی تا غبارروبی مضجع نورانی امام رضا علیه السلام

در بسته خبری 10 اردبیهشت رادیو رضوی؛ از عیادت خدام رضوی از مصدومین حادثه بندر شهید رجایی تا غبارروبی مضجع نورانی امام رضا علیه السلام تهیه و منتشر شد.

به گزارش رادیو رضوی؛ ️در آستانه دهه کرامت، آیین معنوی غبارروبی مضجع شریف ثامن‌الحجج حضرت علی بن موسی الرضا (ع) با حضور آیت‌الله مروی تولیت آستان قدس رضوی،جمعی از مسئولان خانواده‌های معظم شهدا، هنرمندان، خادمان و اقشار مختلف مردم، انجام شد.در این مراسم، قاریان و مداحان اهل‌بیت (ع) با قرائت آیات نورانی قرآن به این آیین باشکوه، معنویت و روحانیت خاصی بخشیدند و همزمان، با گشایش درب ضریح منور حضرت رضا (ع)، مضجع منور رضوی، با گلاب ناب شست‌وشو، داده شد. در این مراسم،خادمان و زائران بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع)نیز ضمن زیارت نیابتی، با دل‌هایی لبریز از غم و اندوه، همدردی خود را با حادثه‌دیدگان سانحۀ بندر شهید رجایی، ابراز کردند. 

️مراسم اعزام کاروان زیر سایه خورشيد، با حضور رضا خوراکیان، مدیر عالی حرم مطهر رضوی و ۲۹۰ نفر از خادمان اعزامی در قالب ۶۵ کاروان خدمتی، در ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد حرم مطهر رضوی، برگزار شد. خادمان بارگاه منور رضوی، در این مکان نورانی گرد هم آمدند، تا برای هجدهمین سال متوالی، از حضرت رضا (ع) اذن خدمت بگیرند و نوای شور و نشاط و شعور معنوی رضوی را، در جای، جای ایران، طنین‌انداز کنند.  خوراکیان، مدیر عالی حرم مطهر رضوی ضمن تقدیر از تمامی مسئولان و برگزارکنندگان این رویداد بزرگ فرهنگی و معنوی گفت: جشنواره فرهنگی، هنری و معنوی زیر سایه خورشید، باهدف ترویج فرهنگ و سیره رضوی، تحکیم مبانی اسلامی و مقابله با نقشه‌های شوم دشمنان، نشر و ترویج شعائر دینی و پاسداری از ارزش‌های اسلام و انقلاب، هر ساله برگزار می‌شود. در ادامه این مراسم، حاج‌محمد گلاب‌گیر مداح و ذاکر اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع)، به مدیحه‌سرایی پرداخت و پس از آن، پرچم‌های متبرک به کاروان خدام، اهدا شد.  

️کاروان خدام آستان قدس رضوی با حضور در بیمارستان ارتش بندرعباس از مصدومان حادثه اخیر بندر شهید رجایی دیدار و عیادت کردند. این اقدام انسان‌دوستانه به منظور دلجویی از آسیب‌دیدگان و ابراز همدردی با خانواده‌های آنان صورت گرفت. خادمان رضوی ضمن بازدید از بیماران، ضمن دعا و طلب شفای عاجل برای آنان، بر اهمیت حمایت‌های معنوی و روحی از آسیب‌دیدگان این حادثه تأکید کردند. خادمین رضوی همچنین با حضور در کنار پرسنل بیمارستان، از تلاش‌های تیم پزشکی و درمانی برای مداوای مصدومان قدردانی کردند. 

️مدیر کانون‌های خدمت رضوی اصفهان از اجرای طرح کرامت خانواده، در ۲۴ شهرستان و کلان‌شهر اصفهان، خبر داد. مصطفی حجه‌فروش به معرفی این طرح ابتکاری پرداخت و گفت: باتوجه‌به تعداد بالای خادم‌یاران و یاوران در استان اصفهان و علاقه‌مندی خانواده‌های این بزرگواران برای بهره‌مندی از خوان کرم امام رئوف (ع) ، با ابتکار کانون تخصصی بانوان و خانواده رضوی، طرح خانوادهٔ کرامت، در ۲۴ شهرستان و کلان‌شهر اصفهان، در ایام دهه کرامت، اجرا خواهدشد.مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان اصفهان، زمان و محل ثبت‌نام و عضوگیری این طرح در دهه کرامت را همه‌روزه در غرفه کانون تخصصی بانوان و خانواده رضوی در گذر فرهنگی چهارباغ از ساعت ۱۸ الی ۲۱ عنوان کرد 

️اولین دوره آموزش زبان عربی، لهجه عراقی ویژه خادمین رضوی رفسنجان، با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از خادم‌یاران خواهر و برادر، برگزار شد.رضا اسماعیلی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی  اظهار داشت: ۲۱۰ نفر از خادم‌یاران رضوی در نخستین دوره آموزشی زبان عربی با لهجه عراقی باهدف تسهیل ارتباط خادمین با زائران غیرفارسی‌زبان و ارتقای خدمات فرهنگی در حرم امام رضا (ع) شرکت کردند.اسماعیلی، تصریح کرد: این دوره آموزشی به مدت ۲۰ ساعت و در ۴ هفته برگزار می‌شود که در پایان برای شرکت‌کنندگان در آزمون و کسب امتیاز مورد نیاز، گواهینامه شرکت در دوره، صادر خواهد شد. 

️مدیر کانون‌های خدمت رضوی گیلان، از برگزاری ۴۷ برنامه فرهنگی، اجتماعی و درمانی به مناسبت دهه کرامت خبر داد و گفت: هدف از این برنامه‌ها، ترویج فرهنگ رضوی و کمک به نیازمندان، است. جواد شفیعی ثابت با اشاره به شعار محوری آستان قدس رضوی در این ایام تحت عنوان «ایرانِ امام رضا(ع)»، اظهار داشت: کانون‌های خدمت رضوی در سراسر گیلان با برگزاری ۴۷ عنوان برنامه و ۱۸۸ فعالیت فرهنگی، اجتماعی و درمانی، نقش چشم گیری در گرامی داشت این ایام،ایفا می‌کنند. وی، افزود: از نهم تا نوزدهم اردیبهشت بیش از دو هزار و ۵۰۰ خادم‌یار و یاور رضوی در این برنامه‌ها، مشارکت خواهند داشت. مدیر کانون‌های خدمت رضوی گیلان همچنین از توزیع ۸۸۸۸ پرس اطعام رضوی خبر داد و گفت: برپایی چایخانه‌های رضوی در شهرهای تالش، فومن، آستانه و لنگرود، برگزاری شب‌های شعر دعبل و پخش صلوات خاصه در ۸۸ نقطه استان، از جمله دیگر برنامه‌های شاخص این ایام، خواهد بود.

گوینده خانم نصیر زاده
تدوین حسین مجدی

انتهی پیام/

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت مادر شهیدان خوراکیان
تولیت آستان قدس رضوی با صدور پیامی درگذشت حاجیه خانم رئیس‌زاده عیدگاهی مادر شهیدان مجتبی و حسن خوراکیان را تسلیت گفت.

تلویزیون اینترنتی