پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

داور چهارمین جشنواره رسانه ای امام رضا(ع):
۱۴۰۴-۰۲-۱۱

انتظارات مخاطبان از آثار رضوی بالاست

داور چهارمین جشنواره رسانه ای امام رضا(ع)با بیان اینکه انتظارات مخاطبان از آثار رضوی بالاست، گفت: ما با امام معصومی روبرو هستیم که همه ایرانی ها به ایشان ارادت دارند به همین دلیل توقع ما از آثاری که با موضوع امام رضا(ع) تولید می شوند بالاست و انتظار داریم این آثار در عالی ترین سطح خود باشند.

به گزارش آستان نیوز، رقیه محمد زاده افزود: ما در بخش ایده و فیلم نامه داور بودیم که از نظر من فیلم نامه و ایده مهم ترین جز یک اثر هنری است.
وی ادامه داد: آثار هنری از این ایده ها بر می خیزند و اگر به تاثیرگذاری دراماتیک یک اثر توجه داشته باشیم می توانیم در موضوعی که به شدت برای مخاطبان مهم است و آنها به لحاظ روحی با این موضوع ارتباط قلبی و روحی دارند اثر هنری خلق کنیم.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

وحدت امت اسلامی راه مقابله با استکبار جهانی است
تولیت آستان قدس رضوی وحدت و همدلی میان امت اسلامی را رمز مقابله با اهداف شوم و سلطه‌طلبی‌های استکبار جهانی دانست و بر…

تلویزیون اینترنتی