دبیر کانون اشتغال و کارآفرینی خادمیاران رضوی استان کرمان گفت: اولین و مهمترین لایه فعالیت کانون اشتغالزایی و کارآفرینی رضوی تدوین سند زیست بوم اشتغال بر مبنای سیاست های کلی اقتصاد و اشتغال کشور است .
تدوین سند زیست بوم اشتغال کرمان از سوی خادمیاران کارآفرین رضوی
محمدهادی پور نجیب دبیر کانون اشتغال و کارآفرینی استان کرمان در گفتگو با آستان نیوز با بیان اینکه آستان قدس رضوی، بنیاد کرامت و کانونهای خدمت رضوی در عرصههای مختلفی از جمله اشتغالزایی و کارآفرینی فعالیت میکنند، اظهار داشت: حدود ۱۲۰ خادم بهصورت تخصصی در کانون اشتغالزایی و کارآفرینی شهرستان کرمان و حدود ۴۰۰ خادمیار نیز در استان کرمان در این کانون بهصورت سازمانیافته در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه حدود ۶ سال در زمینه اشتغالزایی و کارآفرینی در حال فعالیت هستیم، افزود: در طول سال حدود یک هزار و ۵۰۰ خدمت توسط خادمیاران در زمینه اشتغالزایی و کارآفرینی در استان کرمان انجام میشود.
پور نجیب در خصوص پیگیری وامهای اشتغالزایی که از سوی وزارت کار ابلاغ میشود نیز تصریح کرد: در چند سال اخیر حدود ۸۰۰ طرح معرفی وام صورتگرفته که در این طرحها کارگاههای تولیدی تعطیل و نیمهتعطیل راهاندازی شده و تعداد زیادی مشغول به کار شدند.
دبیر کانون اشتغال و کارآفرینی استان کرمان با بیان اینکه بر اساس راهبردهای اشتغال و کارآفرینی و بر مبنای ترویج فرهنگ رضوی در سهلایه در حال فعالیت هستیم، گفت: اولین و مهمترین لایه فعالیت کانون اشتغالزایی و کارآفرینی رضوی تدوین سند زیستبوم اشتغال بر مبنای سیاستهای کلی اقتصاد و اشتغال کشور است که در این سند مشکلات و معضلات اشتغال در سراسر استان را بررسی و یک تیم هفتادنفره متشکل از اساتید حوزه، دانشگاه، کسبه و اصناف در این زمینه کانون اشتغال را یاری کرده و این سند نیز به مسئولان استانی ارائه شده است.
وی بیان داشت: تأمین منابع مشاغل در ابتدای تأسیس و مشاغلی که در ادامه فعالیت دچار مشکل شدهاند از دیگر لایههای فعالیتی کانون اشتغالزایی و کارآفرینی رضوی است که تسهیلاتی در اختیار آنها قرار میگیرد.
پور نجیب خاطرنشان کرد: در دهه کرامت نیز یک نمایشگاه مشاغل خرد و خانگی در مصلی کرمان دایر شده که عصرها پذیرای عموم مردم بوده و همچنین مشاورههای مربوط به اشتغال و نشستهای تخصصی نیز برگزار میشود.
انتهای پیام/
تولیت آستان قدس رضوی
