پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۴-۰۲-۱۶

عین‌الحیات و امین‌الله، پرچم‌دار ترویج آموزه‌های امام رضا(ع) در رسانه‌های عربی

گزارش/ در دهه کرامت امسال، مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی با اجرای پروژه‌های بین‌المللی جدید، تلاش کرده است تا فرهنگ و ارادت به امام رضا(ع) را فراتر از مرزهای ایران گسترش دهد. دو پروژه مهم این مرکز در این ایام، «عین الحیات» و «امین الله» بوده که به‌طور خاص به معرفی و ترویج آموزه‌های امام رضا (ع) در سطح جهانی پرداخته‌اند.

به گزارش آستان نیوز، «عین‌الحیات» برنامه علمی و تخصصی است که با هدف معرفی سیره و آموزه‌های امام علی بن موسی الرضا (ع) به عنوان یک پیشوای مذهبی بزرگ، عالم، فیلسوف، و سیاستمداری یگانه در تاریخ اسلام ، به بینندگان عرب‌زبان تولید شده است.
در ایام دهه کرامت که فرصتی مناسب برای معرفی بیش از پیش شخصیت بزرگ امام رضا (ع) است، «عین‌الحیات» با حضور کارشناسان برجسته و نخبگان علمی، دینی و فرهنگی از جهان اسلام، به بحث و بررسی آموزه‌های دینی و اجتماعی ایشان پرداخته و گوشه‌ای از اثرات عمیق آن حضرت بر تمدن اسلامی را به نمایش می‌گذارد.

گفتگوی نخبگانی با کارشناسان برجسته جهان اسلام

این برنامه ؛ از جمله در گام نخست، و ایجاد یک فضای گفت‌وگو بین کارشناسان برجسته از کشورهای مختلف طراحی شده است. 
«عین‌الحیات» با هدف ایجاد فضایی علمی و نخبگانی امسال تغییرات جدیدی در ساختار خود داشته و  برخلاف گذشته که برنامه‌ها به‌طور سنتی با حضور مجری و کارشناس برگزار می‌شد، امسال شکل برنامه به یک گعده نخبگانی تبدیل شده است. در این برنامه، پنج کارشناس از کشورهای مختلف جهان اسلام شامل سودان، الجزایر، فلسطین، سوریه، لبنان، آرژانتین و سوئد حضور دارند. این کارشناسان از ادیان مختلف به بررسی مسائل روز جهان اسلام می‌پردازند و مباحثی همچون سیره رضوی و موضوعات کلیدی و شاخص جهان اسلام را مطرح می‌کنند. مجری برنامه که خود از کارشناسان برجسته جهان اسلام است، علاوه بر گرداندن گفتگو، نظرات تخصصی خود را نیز مطرح می‌کند.
این برنامه هرشب از ساعت ۲۳:۰۰ تا ۳۰ دقیقه بامداد به‌طور همزمان از شبکه جهانی امام رضا(ع) و شبکه الکوثر پخش می‌شود.

برنامه «امین‌الله»؛ گفت‌وگوی نخبگانی از حرم مطهر رضوی
بر اساس این گزارش، در ایام دهه کرامت، برنامه «امین‌الله» هر شب ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۲:۳۰ از استودیو صحن انقلاب حرم مطهر رضوی به‌طور همزمان به‌روی آنتن 6 تلویزیون می‌رود. این شبکه‌ها شامل البینات، النعیم، الایام، الثقلین، الولایت و شبکه جهانی امام رضا(ع) هستند. 
محورهای موضوعی این برنامه که ویژه مخاطبان عرب‌زبان در سراسر جهان طراحی شده است ، بحث و تبادل نظر در مورد سیره امام رضا(ع)، معرفی خدمات آستان قدس رضوی به ببینندگان عرب زبان و انعکاس حال و هوای حرم مطهر رضوی در دهه کرامت می‌باشد. این برنامه به‌طور معمول با حضور یک مجری و یک یا دو کارشناس در موضوعات مختلف امام رضایی برگزار می‌شود. در برخی از قسمت‌ها، علاوه بر کارشناسان مذهبی، شاعران و نویسندگان نیز دعوت می‌شوند تا دیدگاه‌های خود را در خصوص امام رضا (ع) و سیره رضوی بیان کنند.
برنامه «امین‌الله»با سابقه‌ای 5 ساله، در تلاش است تا با بهره‌گیری از زبانی ساده و شیوا، فضایی مناسب برای انعکاس خدمات آستان قدس و بررسی موضوعات مرتبط با امام رضا (ع) فراهم ‌آورد. با توجه به بازخوردهای مثبت و استقبال بینندگان، شبکه‌های مشارکت‌کننده در پخش این مجموعه برنامه، هر ساله تمایل خود در همکاری در روند پخش را اعلام داشته و نسبت به تولید آن اصرار دارند. این امر نشان‌دهنده موفقیت مجموعه «امین‌الله» در جذب مخاطب و تأثیرگذاری آن در معرفی آموزه‌های امام رضا (ع) و ارزش‌های اسلامی مرتبط با ایشان به مخاطبان عرب‌زبان در سراسر جهان است.
گزارشگر: محدثه رضایی

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی حادثه اندوهبار انفجار در بندر شهید رجایی
در پی وقوع حادثه ناگوار و جان سوز انفجار در بندر شهیدرجایی،آیت الله احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی پیام تسلیتی را خطاب…

تلویزیون اینترنتی