پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۴-۰۲-۱۷

بندرعباس به یاد رئیس جهمور شهید گریست

اولین سالگرد شهادت خادم‌الرضا، شهید خدمت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در بندرعباس برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز از هرمزگان؛ مراسم اولین سالگرد شهادت خادم‌الرضا، شهید خدمت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش با حضور گسترده مردم، خادمین رضوی و قاری بین‌المللی در بندرعباس برگزار شد.

این مراسم به همت کانون‌های خدمت رضوی استان هرمزگان، شبکه جوانان رضوی، شهرداری و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بندرعباس در مسجد حضرت مهدی موعود (عج) آزادگان برگزار شد.

در این مراسم احمدی وفا قاری بین‌المللی به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداخت و سپس گرداندن پرچم متبرک حرم مطهر رضوی در میان خیل عاشقان علی ابن موسی‌الرضا علیه‌السلام فضای معنوی ویژه‌ای را رقم زد. 

بسیاری از حاضران با اشک شوق پرچم حرم را بوسیدند و حلقه‌ای از شور و عشق پیرامون پرچم مطهر رضوی شکل گرفت.

همچنین گروه سرود "دختران ماه" با اجرای قطعاتی زیبا فضای مراسم را تلطیف کردند و ایستگاه‌های متنوعی همچون ایستگاه نقاشی ویژه کودکان و ایستگاه صلواتی توزیع شربت در حاشیه مراسم برپا شد.

حضور نوجوانان در برگزاری برنامه، مشارکت در اجرای بخش‌های مختلف و خدمت‌رسانی جلوه‌ای خاص و تحسین‌برانگیز از شور جوانی و ارادت به ساحت اهل‌بیت (ع) را نیز در این مراسم به نمایش گذاشت.

 
 انتهای پیام/

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

اخلاق و سیره رضوی باید سرمشق فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران باشد
تولیت آستان قدس رضوی، با تأکید بر لزوم توجه به سیره امام رضا(ع) در فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران رضوی، از خادمیاران خواست…

تلویزیون اینترنتی