پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۴-۰۲-۱۸

خدمت در جوار خورشید؛ روایت موکب‌داران خارجی در پیاده‌راه آیت‌الله واعظ طبسی

در روزهایی که مشهدالرضا غرق در نور و کرامت است و زائران از گوشه و کنار ایران و جهان خود را برای ولادت هشتمین خورشید آماده می‌کنند، پیاده‌راه آیت‌الله واعظ طبسی در جوار حرم مطهر رضوی، خادمانه‌ترین صحنه‌ها در کنار ضریح مطهر به تصویر کشیده است.

به گزارش آستان نیوز، امسال مشهد دوباره در دهه کرامت، جلوه‌گاه جهانی همدلی و خدمت شده؛ شهری که دیوارهایش بوی مهمان‌نوازی می‌دهد و دل‌هایش، جاده‌ای‌ست به سمت آسمان.
در آستانه میلاد امام رضا(ع)، موکب‌هایی که با همت خادمان امام مهربانی از نقاط مختلف کشور برپا شده، رنگ تازه‌ای به مهمان‌نوازی رضوی بخشیده‌اند. در میان این موکب‌های خدمت‌رسان، موکب‌های دیگری از کشور عراق و ترکیه و سوریه هم حضور چشم‌گیری دارند. 
حاج ناظر، خادم اهل‌بیت(ع) از نجف اشرف، سال‌هاست که در ایام ولادت و شهادت امام رضا(ع) میهمان بارگاه نور است. خودش می‌گوید: اولین بار از طریق دوستی، به چایخانه حرم آمدم. وقتی برای اولین بار خدمت کردم، لطف امام رضا(ع) را با تمام وجود حس کردم. از آن روز تا به امروز، هر بار که می‌آیم، مسیرم را خود حضرت باز می‌کند. حالا چند سالی‌ست که هم در چایخانه هستیم، هم اطراف حرم موکب داریم تا به زائران عزیز خدمت کنیم.
او که حال و هوای حرم را بهتر از بسیاری از زائران توصیف می‌کند، خدمت در ایران را بی‌نظیر می‌داند و ادامه می‌دهد: همه چیز اینجا با نظم و احترام پیش می‌رود. مخصوصاً رعایت مسائل بهداشتی که به‌خوبی مدیریت می‌شود. ما برای ظهور دعا می‌کنیم و این تنها پیامی ا‌ست که به همه زائران عزیز ایرانی داریم: «التماس دعای فرج.»
در کنار این موکب، چند موکب دیگر از کشورهای مختلف نیز به ارائه خدمات فرهنگی و پذیرایی به زائران مشغول‌اند؛ جمعی از عاشقان اهل‌بیت(ع) از سایر کشورها، که بدون ذکر نام، اما با همان شوق و ارادت، خود را به مشهدالرضا رسانده‌اند تا سهمی از کرامت رضوی ببرند.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

سیره امام رضا(ع) الگوی حفظ کرامت در خدمات اجتماعی آستان قدس است
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه خدمات اجتماعی آستان قدس باید با تمرکز بر حفظ کرامت انسان‌ها باشد، حفظ کرامت انسانی…

تلویزیون اینترنتی