پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۴-۰۲-۱۸

معطر شدن نطنز به پرچم خورشید هشتم

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان نطنز گفت: خادمین حرم امام رضا (ع) با حضور در نقاط مختلف شهرستان نطنز، همه‌جا را سرشار از عطر رضوی کردند.

علیرضا احسان‌فر دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان نطنز در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت: کاروان «زیر سایه خورشید» با حضور در شهرهای نطنز، با درود و خالدآباد، میهمان مراسم‌های مذهبی اقشار مختلف مردم شدند.

وی افزود: استقبال از خادمین حضرت رضا علیه‌السلام و شروع برنامه‌های این کاروان با غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام نطنز آغاز شد که با حضور مردم، خادم‌یاران، پاکبانان، آتش‌نشانان و مسئولین همراه بود.

احسان‌فرتصریح کرد: کاروان زیر سایه خورشید پس از تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا، رهسپار جشن بزرگ دهه کرامت در مدرسه دخترانه فاطمیه شد و حال‌وهوای معلمان و دانش‌آموزان با حضور خادم‌یاران و پرچم حرم مطهر ثامن‌الائمه، امام رضایی شد.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان نطنز گفت: روستای نیه و حضور در جشن میلاد امام رضا در حسینیه روستا، دیدار با خانواده شهدا در نطنز و عیادت از بیماران از دیگر برنامه‌های خادمان حرم رضوی بود.

وی با اشاره به اجتماع مردم در استقبال از کاروان زیر سایه خورشید بیان داشت: آخرین برنامه کاروان حضور در محله مزرعه خطیر بود که با استقبال گرم اقشار مختلف در حسینیه این محله برگزار شد و حال‌وهوای رضوی به خود گرفت.

احسان‌فر ادامه داد: همچنین خادمان حرم رضوی در جمع پاکبانان و آتش‌نشانان با درود حاضر شدند و علاوه بر غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای شهر خالدآباد و عیادت از بیماران، مراسم دهه کرامت بانوان روستای اریسمان را به عطر پرچم حرم مطهر امام رضا (ع) متبرک کردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پایان‌بخش برنامه‌های کاروان زیر سایه خورشید حضور در جشن بزرگ میلاد امام رضا (ع) در حسینیه مرکز شهر با درود بود که با استقبال پرشور مردم ولایت‌مدار این دیار همراه شد.

انتهای پیام/

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

سیره امام رضا(ع) الگوی حفظ کرامت در خدمات اجتماعی آستان قدس است
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه خدمات اجتماعی آستان قدس باید با تمرکز بر حفظ کرامت انسان‌ها باشد، حفظ کرامت انسانی…

تلویزیون اینترنتی