پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۴-۰۲-۱۹

از کربلا تا مشهدالرضا؛ روایت ناب «مخاطب خاص» در شب‌های دلدادگی 

جمعه شب است. ساعتی مانده تا نیمه‌شب. سکوت خانه‌ها با صدای گرم مجری برنامه «مخاطب خاص» می‌شکند. صدایی که هر هفته از دل کربلای معلی و این بار از جوار بارگاه امام رضا (ع)، به خانه‌ها راه پیدا می‌کند و دل‌ها را می‌برد به صحن‌های نورانی و حیاط‌های باصفا و از صفحه تلویزیون وارد خانه‌های مردم می شود.

به گزارش آستان نیوز، امسال با همت مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی نُهمین سالی است که این برنامه به صورت زنده روی آنتن می‌رود و این برنامه مأمنی شده برای آنان که دلشان در هوای حرم می‌تپد. نه فقط برای زائران حاضر در کربلا و مشهد، که برای میلیون‌ها دلداده‌ای که تنها پناه‌شان، صفحه تلویزیون یا گوشی در دل شب است. مردمی که دل‌هاشان با اشک، با دعا و با التجا به این برنامه گره خورده ‌است.
مخاطب خاص فقط یک برنامه نیست. پلی‌ست میان خانه و حرم، میان دل و ضریح. مخاطبان این برنامه عاشقانند. آنان که به اهل بیت (ع) دل سپرده‌اند. از نوجوانی که با اشتیاق به صفحه تلویزیون خیره می‌شود تا مادربزرگی که با هر سلام مداح، اشک می‌ریزد. 
این برنامه، به‌جای قالب‌های کلیشه‌ای، روایتگر دلتنگی مردم است. آیتم‌هایی حسی، مداحی‌هایی جان‌سوز و گفتگوهایی که از دل برمی‌آیند. این برنامه برای وصل شدن دل مردم به زیارت است. این لطف اهل بیت(ع) است که این برنامه این‌طور بین مردم محبوب شده است، آن‌قدر محبوب که در پویش‌هایی که این برنامه به راه انداخته، هزاران نفر برای اعزام زائر اولی، تأمین آب برای مناطق محروم یا کمک به نیازمندان پای کار آمده‌اند.
این هفته، برنامه مخاطب خاص مهمان مشهد بود؛ شب جمعه‌ای که با ولادت امام رضا (ع) مصادف شده بود. حال و هوای برنامه، حال‌وهوای صحن گوهرشاد و صدای نقاره‌ها است و دل‌ها با یک سلام رسالت بوذری، مجری برنامه مخاطب خاص پَر کشید به حرم سلطان سریر ارتضاء: «السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع)»
و حالا دیگر بستر این دیدار فقط قاب تلویزیون نیست، بلکه گوشی‌ها، تبلت‌ها و صفحات فضای مجازی هم شده‌اند معبری برای زیارت از راه دور. صفحه‌هایی که مردم با چند لمس ساده، دل‌شان را راهی کربلا و مشهد می‌کنند.
برنامه‌ای که شب ولادت حضرت علی بن موسی الرضا حوالی ساعت 22:۳۰ روی آنتن زنده شبکه سه رفت، فقط تصویر نیست، صدا نیست بلکه یک زیارت از راه دور، با اشک و لبخند، با حال خوب است.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت مادر شهیدان خوراکیان
تولیت آستان قدس رضوی با صدور پیامی درگذشت حاجیه خانم رئیس‌زاده عیدگاهی مادر شهیدان مجتبی و حسن خوراکیان را تسلیت گفت.

تلویزیون اینترنتی