پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۴-۰۲-۱۹

شبکه خادمیاری میراث ماندگار شهید رئیسی در خدمت به مردم

مدیر کانوهای خدمت رضوی البرز گفت: شبکه خادم‌یاری میراث شهید رئیسی است که امروز منشأ خدمات ارزشمندی به مردم شده است.

به گزارش آستان نیوز از البرز؛ قربانعلی مصطفایی مدیر کانوهای خدمت رضوی البرز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه این هفته با اشاره به اینکه شبکه خادم‌یاری استان البرز به مدت هشت سال در خدمت مردم بوده و امسال با رمز "یا جواد (ع) " وارد نهمین سال خدمت‌رسانی می‌شود، اظهار داشت: این شبکه از نظر مالی هیچ وابستگی به آستان قدس مرکزی ندارد و منابع مالی آن از محل وقف و نذر مردم شریف البرز تأمین می‌شود.

وی افزود: هدف از تشکیل این مجمع ایجاد فضایی جامع و مناسب برای تشویق و حضور خیرین و تمامی افرادی است که مایلند تحت نام حضرت رضا (ع) فعالیت‌های مالی انجام دهند.

مصطفایی تصریح کرد: برآورد مالی گزارش‌ها و فعالیت‌های ثبت‌شده در سامانه خادم‌یاری مبلغی بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان است که نشان‌دهنده پشتیبانی مردم البرز از شبکه خادم‌یاری رضوی بوده  و امیدواریم در سال جدید این روند بهتر و گسترده‌تر شود.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی البرز با اشاره به فعالیت‌های گسترده اجرا شده در دهه کرامت، گفت: برپایی اجلاسیه شهدا، برگزاری میز خدمت در نمازجمعه‌ها و بقاع متبرکه، ساخت چندین چایخانه و افتتاح مراکز ترویج فرهنگ رضوی گوشه‌ای ازعملکرد خادمیاران و یاوران رضوی در سطح استان البرز است که همگی با همراهی و مشارکت مردم صورت‌ گرفته است.

وی ادامه داد: در استان البرز ۷ هزار خادم‌یار و یاور رضوی فعال هستند که طبق عهدی که با امام رضا (ع) بسته‌اند روزانه یک ساعت از زمان خود را وقف امام مهربانی‌ها می‌کنند و بدون نام‌ونشان در حال خدمت‌رسانی به مردم منطقه سکونت، شهر و استان خود می باشند و به مدد حضرت ثامن‌الحجج (ع)، ماهانه جهت خدمتگزاری به پابوس امام می‌روند.

مصطفایی در پایان سخنان خود با تشکر از تلاش‌های خالصانه خادمیاران رضوی خاطرنشان کرد: از نماینده ولی‌فقیه، استاندار، تمامی ارگان‌ها و نهادهای دولتی و نظامی و سیمای استان البرز جهت برپایی شایسته جشن‌ها و برنامه‌های دهه کرامت تشکر و قدردانی کرده و برای همه موفقیت روزافزون در زیر سایه امام رئوف (ع) را خواستار هستیم.

گفتنی است؛ کانون‌های تخصصی رضوی در روز میلاد امام هشتم (ع) با برپایی غرفه‌های خدمت‌رسانی فرهنگی، پزشکی و مشاوره حقوقی در مصلی کرج به خدمت‌رسانی به مردم و نمازگزاران پرداختند و در حاشیه غرفه‌ها برنامه‌های مختلفی چون سرودخوانی نوجوانان، مداحی، بازی و سرگرمی برای کودکان و پذیرایی با چای، شربت و شیرینی برگزار شد.

انتهای پیام/

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

وحدت امت اسلامی راه مقابله با استکبار جهانی است
تولیت آستان قدس رضوی وحدت و همدلی میان امت اسلامی را رمز مقابله با اهداف شوم و سلطه‌طلبی‌های استکبار جهانی دانست و بر…

تلویزیون اینترنتی