پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۴-۰۲-۱۸

دختران رضوی با برپایی محفل قرآنی، میلاد عالم آل محمد(ع) را جشن گرفتند   

همزمان با میلاد پر نور و سرور عالم آل محمد، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) دختران رضوی با برپایی محفل قرآنی این میلاد فرخنده را جشن گرفتند. 

به گزارش آستان ‌نیوز، همزمان با میلاد فرخنده امام رضا(ع)، محفل قرآنی دختران رضوی با حضور جمعی از بانوان و دختران نوجوان قرآنی در رواق حضرت زهرا(س) برگزار شد. 
در این محفل قرانی که به همت اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی برگزار شد، دختران رضوی با تلات قرآن کریم عشق و ارادت قلبی خود را به محضر امام مهربانی‌ها نشان دادند و میلاد این امام بزرگوار را گرامی داشتند. 
در این مراسم باشکوه که معطر به عطر کلام وحی بود، در ابتدا خانم منیره افکاری آیاتی از کلام الله مجید را قرائت کرد و سپس سیده نعیمه ماه‌نو به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداخت. 
در ادامه این محفل قرآنی گروه تواشیح دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی با اجرای همخوانی حال و هوایی عیدانه به مراسم بخشیدند و در ادامه خانم رجایی، از کارشناسان قرآنی اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی به بیان برخی معارف و تعالیم قرآنی پرداخت. 
اجرای مسابقه قرآنی ریحانه النبی و اهدای جوایز متبرک از سوی آستان مقدس رضوی به برگزیدگان از دیگر بخش‌های این محفل قرآنی همزمان با میلاد حضرت رضا(ع) در حرم مطهر رضوی بود.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

اخلاق و سیره رضوی باید سرمشق فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران باشد
تولیت آستان قدس رضوی، با تأکید بر لزوم توجه به سیره امام رضا(ع) در فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران رضوی، از خادمیاران خواست…

تلویزیون اینترنتی