دبیر کانونهای خدمت رضوی عنبرآباد از اعزام ۴۰ بانوی زیارت اولی به مشهد مقدس با حمایت خیرین در راستای ترویج فرهنگ زیارت و معنویت در دهه کرامت خبر داد.
اعزام ۴۰ بانوی زیارتاولی از عنبرآباد به مشهد مقدس
کرامت نوزایی دبیر کانونهای خدمت رضوی عنبرآباد در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت: کانون تخصصی بانوان و خانواده با همکاری خیرین و باهدف ترویج فرهنگ زیارت و فراهمکردن فرصتهای معنوی برای بانوان، اقدام به اعزام ۴۰ نفر از بانوان زیارت اولی کرد.
وی با بیان اینکه این بانوان حدود هشت سال از زیارت مشهد مقدس محروم بودهاند، افزود: کانون تخصصی بانوان و خانواد، به همت خیرین و باهدف ایجاد بسترهای مناسب برای رشد و تعالی بانوان، همواره در تلاش است تا با برگزاری چنین برنامههایی زمینهساز ارتباط عمیقتر بانوان با معارف دینی و فرهنگی باشد.
نوزایی تصریح کرد: مبلغ ۲۰ میلیون تومان از هزینه سفر توسط کانون تخصصی بانوان و خانواده تأمین شده و باقیمانده آن نیز به همت خیرین پرداخت شده است.
دبیر کانونهای خدمت رضوی شهرستان عنبرآباد خاطرنشان کرد: این سفر معنوی ۶ روزه بوده و در طی آن زائران یک وعدهغذای رایگان بهعنوان مهمان در مهمانسرای آستان قدس رضوی پذیرایی می شوند.
انتهای پیام/
تولیت آستان قدس رضوی
