ایستگاه سلامت رضوی در قالب میز خدمت در مصلای الغدیر خرمآباد با حضور ۱۰ تیم درمانی برگزار شد.
ارائه یک هزار خدمت در ایستگاه سلامت رضوی خرمآباد
حجتالاسلاموالمسلمین قاسم متقی نیا دبیر کانونهای خدمت رضوی لرستان در گفتگو با آستان نیوز با اشاره به اهمیت بهداشت و درمان بهعنوان یک برنامه سلامتمحور در دهه کرامت اظهار داشت: خادمیاران رضوی سلامت شامل چهار پزشک عمومی، کارشناسان بهداشت، تغذیه و غربالگری با انجام خدمات ویزیت، روانشناسی، بهداشتی و مامایی، توزیع داروی رایگان، کنترل قند و فشارخون به بیش از یک هزار خدمت به نمازگزاران جمعه ارائه کردند.
وی افزود: تعداد ۵۶۰ نفر در میز خدمت رضوی پذیرش شدند و بیش از یک هزار خدمت به مراجعهکنندگان ارائه شد.
متقی نیا تصریح کرد: همزمان با خدمات بهداشتی و پزشکی، توزیع بستههای متبرک و پذیرایی از حاضرین به مناسبت میلاد باسعادت حضرت امام رضا علیهالسلام و دهه کرامت انجام شد.
دبیر کانونهای خدمت رضوی لرستان خاطرنشان کرد: روز جمعه همزمان با میلاد حضرت ثامنالائمه، ۸ برنامه تخصصی توسط کانونهای خدمت رضوی لرستان در مصلای الغدیر خرمآباد برگزار که میز خدمت سلامت در ابتدای درب ورودی میزبان مراجعین محترم بود.
انتهای پیام/