در مراسم اختتامیه طرح «تعالی خانواده رضوی» که به همت مدیریت توانمندسازی و آموزش منابع انسانی آستان قدس رضوی برگزار شد، از فعالان، نفرات برتر این طرح و نیز خانوادههای برتر با اهدای جوائز و هدایایی ارزشمند تقدیر به عمل آمد.
وقتی «همدلی» مقام اول میآورد
به گزارش آستان نیوز، گاهی یک رقابت ساده خانوادگی، میتواند آینهای باشد از عشق، همدلی و سبک زندگی اهلبیت (ع). طرحی سیرهمحور که از سوی مدیریت توانمندسازی و آموزش منابع انسانی آستان قدس رضوی طراحی شد و بستری بود برای تمرین زیست رضوی در دل خانهها؛ جایی که مشارکت اعضای خانواده، رمز پیروزی و موفقیت است و حرف اول را میزند.
مراسم اختتامیه طرح «تعالی خانواده رضوی» که شب گذشته ۲۴ اردیبهشت در سالن همایشهای تربیت بدنی آستان قدس رضوی با حضور قائم مقام محترم، سرپرست معاونت سرمایه انسانی و جمعی از مدیران آستان قدس رضوی برگزار شد، با استقبال چشمگیر خانوادههای کارکنان همراه بود.
در این گردهمایی حجت الاسلام والمسلمین نظافت؛ مدیر حوزه علمیه حضرت مهدی (عج) مشهد در این جمع صمیمی، از بایستگیهای خانواده رضوی سخن گفت و خانواده را بنایی مقدس در اسلام عنوان کرد که تربیت صحیح افراد، آنها را از آسیبهای اجتماعی دور کرده و ضامن سلامت انسان در محیطهای دیگر، نظیر مدرسه و محل کار میشود.
چالشی برای با هم بودن به سبک رضوی
اما درخشانترین بخش این طرح، با معرفی خانواده محمدی از خادمان پرتلاش حرم مطهر رضوی همراه بود؛ خانوادهای پنج نفره که با همت، هماهنگی و عشق به اهلبیت (ع)، گوی سبقت را از دیگران ربودند و مقام نخست طرح تعالی خانواده رضوی را از آن خود کردند.
خانم محمدی، مادر خانواده و مغز متفکر این هماهنگی زیبا، در این رابطه میگوید: گرچه این پویش خانوادگی بود، اما محور هماهنگیها توسط من انجام میشد. سعی کردم بچهها و همسرم را دور هم جمع کنم، مطالب را مرور کنیم، چالشها را با هم بررسی کنیم و هر سهشنبه با آمادگی کامل پاسخها را ارسال کنیم. این پویش فقط یک مسابقه نبود؛ فرصتی بود برای با هم بودن، یاد گرفتن و عمل کردن به آنچه از سیره اهلبیت (ع) آموختهایم.
او ادامه میدهد: برای داشتن یک زندگی رضوی، باید نگاهمان را اصلاح کنیم. سبک زندگی رضوی یعنی توجه به عمل، نه فقط حرف. یعنی اینکه همه امور جاری را، حتی برنامه روزانه خانه را، با سیره امام رضا (ع) تنظیم کنیم.
آقای محمد محمدی، پدر خانواده، نیز با لبخند رضایتمندی از نقش همه اعضای خانواده در این موفقیت میگوید: من، همسر و سه دخترمان، تیمی شدیم برای تمرین سیره رضوی. با مشارکت همهجانبه توانستیم رتبه اول را کسب کنیم. واقعاً این تجربه، هم علمی بود و هم عاطفی. اینکه کنار هم نشستیم، یاد گرفتیم و عمل کردیم، برای ما از هر جایزهای باارزشتر بود.
تمرینی برای تبدیل دانایی به توانایی
زهرا کشمیری، رئیس اداره آموزش و معاونت سرمایه انسانی آستان قدس رضوی، نیز در حاشیه مراسم اختتامیه طرح «تعالی خانواده رضوی» درباره اهداف اجرای این طرح میگوید: برنامهریزی ما بر پایه آموزش کاربردی است. ما در این طرح، شنبه هر هفته محتوای آموزشی را با موضوعاتی همچون همسرداری، تربیت فرزند و مهارتهای خانوادگی منتشر میکردیم و سهشنبهها خانوادهها باید با مشارکت واقعی، به سؤالات و چالشهای ما پاسخ میدادند. در واقع هدف ما از این فرآیند، تمرینی برای تبدیل دانایی به توانایی و تجربهای عمیق برای انسجام خانوادگی بود.
طرح «تعالی خانواده رضوی» که با استقبال چشمگیر خانوادههای خادم، خادمیار و علاقهمند به سبک زندگی دینی روبرو شد، یکی از برنامههای فاخر مدیریت توانمندسازی و آموزش منابع انسانی آستان قدس رضوی برای ارتقای بنیان خانواده در قالب فعالیتهای معنادار و خانوادهمحور بود؛ برنامهای که نشان داد برای ساختن آیندهای روشن، باید از خانه آغاز کرد، از دل خانواده، از دل یک همدلی رضوی.
تولیت آستان قدس رضوی
