پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۴-۰۲-۲۹

اهدای ۱۴۰ جلد کتاب به خادمان ملت در شهرستان اَنار کرمان

دبیر کانون‌های خدمت رضوی انار از اهدای ۱۴۰ جلد کتاب از سوی خادم‌یاران به سه نهاد خدماتی شهرستان باهدف ترویج فرهنگ مطالعه خبر داد.

سید جلیل صابری دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان انار در گفتگو با آستان نیوز از اهدای ۷۵ جلد کتاب به پنج پایگاه اورژانس بین‌شهری این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: این کتاب‌ها با ارزشی بالغ بر ۵۰ میلیون ریال باهدف ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقای فضای فرهنگی در مراکز خدمات‌رسان تهیه و میان آن‌ها توزیع شده است.

وی افزود: همچنین در راستای قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان جمعیت هلال‌احمر شهرستان انار، ۴۵ جلد کتاب به ارزش ۳۰ میلیون ریال برای استفاده در پایگاه بین‌شهری این نهاد اختصاص یافت.

صابری تصریح کرد: در تقدیر از خدمات کارکنان اداره گاز شهرستان به‌ویژه در فصل سرما و مدیریت بحران بدون قطعی گاز، ۲۰ جلد کتاب به همراه بسته‌های تبرکی نبات و نمک با ارزشی معادل ۲۰ میلیون ریال در اختیار کارکنان این مجموعه قرار گرفت.

دبیر کانون خدمت رضوی انار با اشاره به رویکرد فرهنگی این مجموعه گفت: این حرکت نماد توجه عمیق کانون به اهمیت مطالعه و ترویج کتاب‌خوانی است، مسئله‌ای که نه‌تنها به ارتقای سطح آگاهی عمومی کمک می‌کند بلکه موجب تقویت پیوند میان نهادهای اجتماعی نیز می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ایستگاه دانایی در چهارشنبه‌های امام رضایی در مساجد و مدارس، زنگ کتاب در مدارس، مهرواره کتاب من و مسابقه کتاب‌خوانی مکتب سلیمانی از جمله برنامه‌های فرهنگی کانون کتاب و کتاب‌خوانی شهرستان انار به شمار می‌رود.


انتهای پیام/

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

اخلاق و سیره رضوی باید سرمشق فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران باشد
تولیت آستان قدس رضوی، با تأکید بر لزوم توجه به سیره امام رضا(ع) در فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران رضوی، از خادمیاران خواست…

تلویزیون اینترنتی