پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

اولین کنگره ملی «الگوی حکمرانی شهید آیت الله دکتر سیدابراهیم رئیسی»، در حرم مطهر رضوی برگزار شد
۱۴۰۴-۰۲-۳۱

محسن رضایی: شهید آیت‌الله رئیسی آغاز گر حکمرانی جهانی مبتنی بر ارزشهای اسلامی بود

همزمان با نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، اولین کنگره ملی «الگوی حکمرانی آیت‌الله شهید دکتر سیدابراهیم رئیسی»، در حرم مطهر رضوی،آغاز به کار کرد.

به گزارش آستان‌نیوز ‎نیوز، این مراسم صبح امروز، ۳۱ اردیبشهت ماه با حضور آیت الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی،محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام،مصطفی فیضی، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، رضا خوراکیان، مدیر عالی حرم مطهر رضوی و جمعی از،مسئولان لشکری و کشوری در محل تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزارشد.

حکمرانی جهانی مطابق با ارزش های اسلامی

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این مراسم گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری به الگوی حکمرانی جهادی نیاز داریم.  حکمرانی که در کردار و سبک زندگی نیز با ارزش‌های اسلامی و انقلابی همسو باشد؛ شهید رئیسی این راه را آغاز کرد و باید، مسیر شهید رئیسی را، زنده نگهداشت. 
محسن رضایی، با اشاره به شخصیت، سیره مدیریتی و فلسفه شهادت آن شهید بزرگوار، بر لزوم تبیین و الگوگیری از حکمرانی جهادی و ساده‌زیستی ایشان برای آینده انقلاب اسلامی، تأکید کرد.
وی در ابتدای سخنان خود با ابراز تأسف عمیق، از فراق ناباورانه آیت‌الله رئیسی، گفت: همچنان در بهت و اندوه فقدان این شهید بزرگ به سر می‌بریم. 
شهادت پر افتخار ایشان، گرچه اندوه‌بار، اما روشنی‌بخش مسیر انقلاب اسلامی است. رئیسی هنوز زنده است؛ او در متن انقلاب جای گرفته و تا انقلاب اسلامی پابرجاست، یاد و راه او نیز، زنده خواهد ماند.
دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، با اشاره به برگزارکنندگان این کنگره از جمله آیت‌الله مروی، تولیت آستان قدس رضوی، بیان کرد: این مراسم، فرصتی برای بررسی ابعاد مختلف شخصیت، عملکرد و شهادت آیت‌الله رئیسی است. 
برای تحلیل درست این واقعه، باید سه محور را مدنظر قرارداد، نخست، شخص ایشان، دوم، شخصیت و اندیشه‌های این شهید بزرگوار و سوم، فلسفه شهادت ایشان است که هر یک از این محورها، به‌تنهایی، قابل‌بررسی مستقل و ژرف، هستند.

شهادت آیت‌ا‌لله رئیسی تداوم‌بخش راه انقلاب 

رضایی، ادامه داد: همان‌گونه که انقلاب اسلامی با خون شهیدان آغاز شد، با خون شهدا استمرار یافت. آیت‌الله رئیسی نیز، مانند دیگر شهدای بزرگ این انقلاب، با خون خود به تداوم این راه مقدس کمک کرد.  شهادت، نقطه اوج بندگی انسان و بالاترین مقام نزد پروردگار است و شهید رئیسی به این درجه والا، نائل آمد.
وی با ذکر نام همراهان شهید رئیسی، از جمله شهید امیر عبداللهیان و آیت‌الله آل هاشم، تصریح کرد: تمام یاران ایشان، انسان‌هایی بزرگ و مؤمن بودند که در مسیر خدمت به مردم و نظام، جان خود را تقدیم کردند. دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی، افزود: برای درک درست فلسفه شهادت آیت‌الله رئیسی، نمی‌توان از ارزش‌های انقلاب اسلامی و اهداف آن غافل شد. 
شهادت این شهید، همان‌گونه که امام خمینی (ره) فرمودند، در امتداد راهی است که ملت ایران با بیداری، فداکاری و روحیه مقاومت، در پیش گرفته‌اند.
رضایی با قرائت آیاتی از سوره احزاب، از جمله آیه 23، به تشریح ویژگی‌های شخصیتی و مرام سیاسی آیت‌الله رئیسی پرداخت و گفت: ایشان نماد حکمرانی جهادی، ساده‌زیستی، مسئولیت‌پذیری و اعتماد به مردم بودند. 
رئیسی با وجود شرایط سخت کشور، تردیدها و موج ناامیدی موجود، دل به دریا زد و وارد عرصه مسئولیت شد. او با قدرت و ایمان قدم در راهی گذاشت که بسیاری از آن پرهیز می‌کردند.

راه  شهید رئیسی، معیار تشخیص راه درست از نادرست

وی با اشاره به اینکه راه و مرام سید ابراهیم رئیسی، تبدیل به شاخص و معیار، برای تشخیص راه درست از نادرست شد، تصریح کرد: دو تفکر در روابط بین‌الملل و اقتصاد وجود داشت. دررابطه‌با روابط بین‌الملل، تفکری شکل گرفت که ما تفاوتی با جهان نداریم و ما هم باید با آمریکا رابطه داشته باشیم. اما تفکری در مقابل بود که معتقد بود، ایران، گنج بزرگ، شمشیر و پل پیروزی است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین اشاره داشت: ما پس از انقلاب بار‌ها مذاکرات مستقیم با اروپا و مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا داشتیم؛ ولی طرف‌های مذاکره صادق نبودند؛ چرا که اصل مذاکره برای آنان مهم نیست؛ بلکه به دنبال این هستند که ایران غنی‌سازی نداشته باشد و به پیشرفت نرسد.
وی با اشاره به تصمیم‌گیری نهایی آیت‌الله رئیسی برای ثبت‌نام در انتخابات ریاست‌جمهوری، افزود: در روزهای پایانی پیش از ثبت‌نام، یکی از مردان خدا با ایشان تماس گرفت و گفت: "شما باید ثبت‌نام کنید، این تکلیف شماست." همین جمله آیت‌الله رئیسی را به تصمیم قطعی رساند و ایشان مسئولیت ریاست‌جمهوری را، پذیرفت.

حکمرانی شهید رئیسی عبور از تردید در روابط بین‌الملل بود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: حکمرانی سید ابراهیم رئیسی عبور از تردید در روابط بین‌الملل بود و موفقیت‌های زیادی در این زمینه کسب شد، از جمله انعقاد‌های قراردادهای وسیع اقتصادی و امیدواریم دولت پزشکیان مسیر شهید رئیسی را ادامه دهد؛ چرا که راه ایشان، چراغی روشن بود.وی در بخش دیگر سخنان خود، افزود: در زمان دولت شهید رئیسی، بسیاری از گره‌های اقتصادی حل‌وفصل شد به‌طوری‌که ۳ هزار پروژه تکمیل و ۲ هزار کارخانه فعال شد و این نتیجه تردید شکنی اقتصادی آقای رئیسی بود که بر ظرفیت‌های داخلی، تکیه داشتند.
رضایی  در پایان، خاطرنشان کرد: نکته دیگر در خصوص دولت رئیسی تقویت رابطه مردم با نظام اسلامی بود. ایشان فردی بود که حاضر شد از جان خود برای مردم بگذرد و ارتباط مردم را با نظام اسلامی، تقویت کرد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، ازارسال ۵۲۸ مقاله به دبیرخانه کنگره "الگوی حکمرانی آیت الله شهید ابراهیم رئیسی" ،خبر داد و گفت: ۸ شهید نازنین در چنین ایامی آسمانی شدند و مقام شهادت، نصیبشان شد.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این کنگره، بیان کرد: این کنگره یک کنگره علمی و کاربردی است و بناست به الگوی حکمرانی با تراز انقلاب اسلامی برسیم ‌و نشان دهیم، امامین انقلاب در باب حکمرانی مطالبی فرمودند که در سطح اجرا، محقق خواهد شد. 

حجت الاسلام خسرو پناه، بیان کرد: این کنگره در ۱۱ محور فرهنگی و اجتماعی، تعلیم و تربیت، زنان و خانواده، علم و فن‌آوری، اقتصادی، سیاسی، دفاعی و امنیتی، قضایی، تحول‌گرایی در حکمرانی، حکمرانی مردمی، جایگاه فقه در الگوی حکمرانی شهید رئیسی، تولید محتوا کرده است.

دبیر کنگره الگوی حکمرانی آیت‌الله شهید دکتر سیدابراهیم رئیسی، افزود: تاکنون ۵۲۸ مقاله توسط پژوهشگران و محققان به این کنگره رسیده که بخشی از آن علمی و پژوهشی است. 

به همین منظور نشست‌های متعددی به همت آستان قدس رضوی، دستگاه‌های مختلف کشوری و لشکری برگزار و اقدامات دولت سیزدهم،بررسی شد.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

وحدت امت اسلامی راه مقابله با استکبار جهانی است
تولیت آستان قدس رضوی وحدت و همدلی میان امت اسلامی را رمز مقابله با اهداف شوم و سلطه‌طلبی‌های استکبار جهانی دانست و بر…

تلویزیون اینترنتی