پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

دستیار رئیس بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی مطرح کرد:
۱۴۰۴-۰۳-۰۱

تحول در سبد دارایی‌های آستان قدس رضوی/خروج از تصدی‌گری صنعتی و ورود به مدیریت دارایی‌های مالی

دستیار رئیس بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی، گفت: مجموعه اقتصادی آستان قدس در حال ایجاد یک تغییر استراتژیک در سبد دارایی‌های خود است.

دکتر اولی، در حاشیه برگزاری نمایشگاه مشهد اینوکس - فاینکس ۱۴۰۴، در گفت و‌گو با خبرنگار آستان‌نیوز، گفت:  این تغییر شامل خروج تدریجی از دارایی‌های صنعتی و تصدی‌گری مستقیم، و حرکت به سمت پورتفوی دارایی‌های مالی و مدیریت دارایی (Asset Management)است.
وی ادامه داد: این تحول، منجر به دستاوردهای قابل توجهی در سال گذشته شده است. از جمله مهمترین اقدامات انجام شده می‌توان به کسب ۲ درصد سهام فولاد مبارکه، ۵ درصد سهام پتروشیمی بوعلی، ۵ درصد سهام شرکت پتروشیمی پارس و ۵ درصد سهام پتروشیمی نوری اشاره کرد.
دکتر اولی ادامه داد: ارزش تقریبی این پورتفوی جدید به حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد که به عنوان یک اتفاق بسیار مبارک برای آستان قدس توصیف شده است. 
وی افزود: انتظار می‌رود این تغییر استراتژیک، ثمرات و بهره‌برداری‌های لازم را برای مجموعه آستان قدس رضوی به همراه داشته باشد، این رویکرد جدید نشان‌دهنده تمرکز بیشتر بر سرمایه‌گذاری‌های مالی و بهینه‌سازی مدیریت دارایی‌ها برای دستیابی به اهداف بلندمدت آستان قدس رضوی شده است.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

وحدت امت اسلامی راه مقابله با استکبار جهانی است
تولیت آستان قدس رضوی وحدت و همدلی میان امت اسلامی را رمز مقابله با اهداف شوم و سلطه‌طلبی‌های استکبار جهانی دانست و بر…

تلویزیون اینترنتی