مدیر آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) گفت: کاروان جهادی میقات الرضا(ع)، وابسته به آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)، با رویکرد اجرای رسالت خدمت رسانی به نیازمندان مناطق محروم،به روستاهای سرند و ماودر طبس، اعزام شد.
اعزام کاروان جهادی میقاتالرضا(ع) به روستاهای سرند و ماودر طبس
مهدی قاسم زاده در گفت وگو با آستان نیوز، اظهار کرد: این کاروان به نیت شهدای خدمت، خاصه خادم الرضا(ع)، شهید آیت الله رئیسی به روستاهای سرند و ماودر، در فاصله ۹۰ کیلومتری طبس اعزام و خدماتی در عرصههای فرهنگی، تبلیغی، عمرانی، بهداشتی و ... به مردم نیازمند این روستاها،ارائه شد.
قاسم زاده با اشاره به فعالیتهای فرهنگی این کاروان،افزود: اجرای برنامه های فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان، تجلیل از روحانی مستقر روستای مودر، برگزاری نماز جماعت، اصلاح سر و صورت ۲۷ نفر، اهدای هدیه به کودکان و نوجوانان، برگزاری محفل انس با قرآن کریم و آموزش تلاوت مجلسی ویژه کودکان و نوجوانان و برگزاری مسابقه و رنگ آمیزی با موضوع شهید آیت الله رئیسی، بخشی از خدمات کاروان جهادی میقات الرضا(ع)، در حوزه فرهنگی، در این روستاها، بود.
وی، ابراز کرد: توسط این کاروان فعالیتهایی نیز در بخش ساختمانی و تاسیساتی انجام شده که سیمان کاری و محوطه سازی حیاط منزل(دیوار ۳۵ سانتی ۱۰ متر و تسطیح حیاط ۴۰ مترمربع) و جابه جایی ۳ تن شن، سرویس و تعمیر کولرآبی ۲ دستگاه، جوشکاری ۲۳ مورد ، تعمیر موتور سیکلت ۱۵ دستگاه، تعمیر وسایل خانگی ۱۲ دستگاه، عیب یابی و رفع قطعی برق، کابل کشی و نصب ۱ واحد ساختمان و ... از جمله خدمات ارائه شده توسط کاروان جهادی میقات الرضا(ع)،در این حوزه است.
قاسم زاده در ادامه، با اشاره به فعالیتهای پزشکی و بهداشتی کاروان جهادی میقات الرضا(ع) در این روستاها، خاطرنشان کرد: معاینه پزشکی همراه با دارو، معاینه دهان و دندان همراه با دارو و برگزاری کارگاه بهداشت دهان و دندان برای کودکان، از دیگر خدمات این کاروان، بود.
مدیر آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)، خاطر نشان کرد: این کاروان در قالب ۳۰ نفر نیروی جهادی با همکاری کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) و بسیج سازندگی طبس، به مدت یک روز، به ارائه خدمات در روستاهای سرند و ماودر، پرداخت.
تولیت آستان قدس رضوی
