پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۴-۰۳-۰۶

مدال طلای جهانی کبدی ابوالفضل مقصودلو به حرم رضوی تقدیم شد

ابوالفضل مقصودلو، بازیکن گلستانی تیم ملی کبدی مردان ایران، مدال طلای جهانی خود را به موزه آستان قدس رضوی تقدیم کرد.

به گزارش آستان‌نیوز؛ در مراسمی رسمی و با حضور مسئولان آستان قدس رضوی، ابوالفضل مقصودلو، قهرمان تیم ملی کبدی جمهوری اسلامی ایران، مدال طلای خود را که در بازی‌های جهانی ایران ۱۴۰۳ به دست آورده بود، به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد.

این مراسم ظهر امروز، سه‌شنبه ششم خردادماه ۱۴۰۴ در محل موزه مرکزی حرم مطهر رضوی برگزار شد و طی آن، مدال طلای این قهرمان در رشته کبدی، رسماً در گنجینه آثار ورزشی آستان قدس رضوی ثبت و به مجموعه افتخارات ملی و مذهبی کشور افزوده شد.

 

نذر معنوی یک قهرمان

مقصودلو در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به نذر خود پیش از آغاز رقابت‌ها گفت: نذر کرده بودم که اگر در این مسابقات به مدال طلا برسم، اولین کسی که این افتخار را تقدیمش می‌کنم، امام رضا (ع) باشد. 

وی افزود: وقتی روی سکوی قهرمانی ایستادم، تنها چیزی که ذهنم را مشغول کرده بود، ادای این نذر بود. امروز بسیار خوشحالم که این عهد را در حرم نورانی امام رضا (ع) به جا آوردم.

مقصودلو با بیان اینکه این مدال، نماد افتخار ملی و عشق دینی من است، بیان کرد: موفقیت در مسابقات جهانی، حاصل یک کار تیمی، توکل به خدا و توسل به اهل‌بیت (ع) بود. 

لازم به ذکر است، مدال ابوالفضل مقصودلو، نخستین نمونه اهدای مدال کبدی به آستان قدس رضوی نیست. پیش از این نیز برخی قهرمانان این رشته، همچون مجید بهرامی، مدال‌های جهانی خود را به این مجموعه مقدس اهدا کرده‌اند. اما اهدای مدال بازی‌های جهانی ۱۴۰۳ از سوی مقصودلو، یکی از برجسته‌ترین نمونه‌های این سنت در سال جاری به شمار می‌آید.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

وحدت امت اسلامی راه مقابله با استکبار جهانی است
تولیت آستان قدس رضوی وحدت و همدلی میان امت اسلامی را رمز مقابله با اهداف شوم و سلطه‌طلبی‌های استکبار جهانی دانست و بر…

تلویزیون اینترنتی