کد خبر : ۷۰۶۶۶۹
۱۰:۴۶

۱۴۰۵/۰۱/۳۱

۸ نقطه سیستان و بلوچستان با قصه دختران شجره طیبه هم‌نفس شدند

۸ نقطه سیستان و بلوچستان با قصه دختران شجره طیبه هم‌نفس شدند
دبیر ستاد گرامیداشت دهه کرامت سیستان و بلوچستان گفت: یادواره «معصومه‌های وطن» باهدف گرامیداشت یاد و خاطره دختران مدرسه شجره طیبه میناب و نیز تکریم دختران شهدای جنگ رمضان، به همت کانون بانوان و خانواده رضوی در هشت نقطه استان برگزار شد.

حسینعلی درویش‌زاده، دبیر ستاد گرامیداشت دهه کرامت سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: این برنامه در قالب کارزار و همایش طراحی شد تا روایت شهادت مظلومانه دختران مدرسه شجره طیبه میناب بازخوانی شود.

وی افزود: یاد و نام دختران شهید میناب امروز به بخشی از روایت ایستادگی مردم این سرزمین تبدیل شده است.

درویش‌زاده تصریح کرد: تلاش شد فضای برنامه صرفاً آیینی و رسمی نباشد و مجریان با روایتگری، سرود و اجرای نمایش، قصه زندگی این دختران به شکلی ملموس برای مخاطبان بازگو کردند.

دبیر ستاد گرامیداشت دهه کرامت سیستان و بلوچستان گفت: بخشی از این مراسم‌ها نیز به تجلیل از دختران شهدای جنگ رمضان اختصاص داشت؛ دخترانی که ادامه‌دهنده راه پدران شهید خود هستند و حضورشان در این برنامه‌ها پیوندی میان نسل ایثار دیروز و امروز ایجاد کرد.

وی بیان داشت: مدیریت امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی طراحی این کارزار را بر عهده داشت و کانون‌های خدمت رضوی در شهرهای مختلف اجرای آن را دنبال کردند تا در دهه کرامت، یاد دختران شهید این سرزمین در فضای فرهنگی استان زنده بماند.

درویش‌زاده خاطرنشان کرد: دهه کرامت فرصت مناسبی برای بازخوانی الگوهای دختر مسلمان در فرهنگ ایرانی‌اسلامی است و روایت دختران شجره طیبه نیز در همین مسیر و با الهام از فرهنگ رضوی در میان برنامه‌های امسال سیستان و بلوچستان قرار گرفت.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها