کد خبر : ۷۰۷۴۶۴
۱۹:۳۵

۱۴۰۵/۰۲/۰۸

اسدآباد در اشک و شوق به ضامن آهو دل سپرد

اسدآباد در اشک و شوق به ضامن آهو دل سپرد
هم‌زمان با دهه کرامت، شهرستان اسدآباد میزبان حضور کاروان «زیر سایه خورشید» و خدام حرم مطهر رضوی بود؛ حضوری که با برنامه‌های متنوع فرهنگی و معنوی، جلوه‌هایی از ارادت مردم این دیار به امام رئوف (ع) را به همراه داشت.
به گزارش آستان نیوز از همدان؛ هم‌زمان با دهه کرامت، آیین غبارروبی و گلاب‌افشانی گلزار شهدا با حضور خدام امام رضا (ع)، مسئولان و مردم چشم‌به‌راه برگزار شد و حاضران با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کرده و یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز نیز در فضایی معنوی گرامی داشته شد.
کاروان «زیر سایه خورشید» در ادامه با حضور در روستای موسی‌آباد، مورد استقبال پرشور مردم قرار گرفت و پرچم متبرک امام رضا (ع) در میان اشک شوق و دلدادگی اهالی به اهتزاز درآمد؛ حضوری که فضای روستا را آکنده از معنویت و ارادت کرد.
در بخش دیگری از آیین حضور کاروان زیر سایه خورشید در اسدآباد، ویژه‌برنامه استقبال از پرچم حرم مطهر رضوی با حضور امام‌جمعه، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم برگزار شد و با اقامه نماز جماعت همراه بود.
خدام حرم مطهر رضوی نیز در این مراسم با خانواده‌های شهدا گفتگو کرده و با اهدای هدایای متبرک رضوی از آنان تجلیل کردند.
در پایان، کاروان «زیر سایه خورشید» با حضور در تجمع شبانه مردم اسدآباد، بار دیگر صحنه‌ای از همدلی، وحدت و عشق به اهل‌بیت (ع) را به نمایش گذاشتند و پرچم امام رضا (ع) در میان جمعیت مشتاق به اهتزاز درآمد.
انتهای پیام/

گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها