کد خبر : ۷۰۷۷۱۵
۲۲:۳۹

۱۴۰۵/۰۲/۱۰

دهه کرامت در رفسنجان؛ از شکوه مادری تا نذر خون

دهه کرامت در رفسنجان؛ از شکوه مادری تا نذر خون
دبیر کانون‌های خدمت رضوی رفسنجان گفت: هم‌زمان با دهه پربرکت کرامت، مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی و انسان‌دوستانه با محوریت ترویج فرهنگ رضوی و تکریم خانواده توسط خادم‌یاران رضوی در شهرستان رفسنجان برگزار شد.
رضا اسماعیلی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی رفسنجان استان کرمان در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: همایش «شکوه مادری» با حضور مادران جوان و خانواده‌های آنان در فضای معنوی منسوب به امام رضا (ع) واقع در پارک خبرنگار رفسنجان برگزار شد و در این مراسم از مادران دارای سه فرزند و بیشتر تجلیل به عمل آمد.
وی افزود: این برنامه باهدف پاسداشت مقام مادر و حمایت از خانواده‌های جوان برگزار و هدایای متبرک آستان قدس رضوی به همراه هدایای کانون بانوان و خانواده به شرکت‌کنندگان اهدا گردید.
اسماعیلی با اشاره به فضای صمیمی حاکم بر این مراسم تصریح کرد: حضور پدران و فرزندان در کنار مادران، جلوه‌ای از خانواده تراز رضوی را رقم زد و برنامه‌هایی ویژه کودکان نیز در حاشیه این مراسم به اجرا درآمد.
دبیر کانون‌های خدمت رضوی رفسنجان گفت: در بخش دیگر برنامه‌های دهه کرامت، خادم‌یاران رضوی رفسنجان با حضور در سازمان انتقال خون در پویش «نذر خون» شرکت کرده و ۱۵ هزار سی‌سی خون را به بیماران نیازمند اهدا کردند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این اقدامات در راستای ترویج فرهنگ خدمت، نوع‌دوستی و همدلی در مکتب رضوی با استقبال گسترده خادم‌یاران همراه بود.
انتهای پیام/

گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها