آخرین اخبار
کد خبر : ۳۳۷۳۵۹
۱۲:۱۵

۱۴۰۱/۱۲/۲۰
به همت موسسه دانش‌بنیان کیفیت رضوی صورت گرفته است؛

طراحی نرم افزار «سفره سلامت» با رویکرد بهبود تغذیه افراد جامعه

با رویکرد بهبود سطح زندگی مردم و دستیابی به برنامه غذایی سالم و مطلوب خانوار، نرم‌افزاری با عنوان «سفره سلامت» توسط موسسه دانش‌بنیان کیفیت رضوی طراحی شده است تا مراقبت از برنامه غذایی افراد را با رعایت سلیقه هر خانواده و تأمین تمامی نیازهای بدن با کمترین هزینه فراهم کند.

سرپرست موسسه دانش‌بنیان کیفیت رضوی در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار کرد: با توجه به این‌که در نرم‌افزار سفره سلامت، برنامه غذایی افراد از میان صدها غذای شناخته شده و رایج انتخاب شده و غذاهای پیشنهادی در این برنامه دارای مواد مغذی بسیاری است، به نوعی تأمین نیازهای بدن را بر مبنای تغذیۀ سالم برای افراد تضمین می‌کند.
ایمان اسدی ادامه داد: برنامه غذایی بسیاری از مردم به گونه‌ای است که نمی‌توانند تمام مواد مغذی مورد نیازشان را تامین کنند، دلیل آن شاید به این موضوع بر می‌گردد که آن‌ها دقیقا نمی‌دانند چه غذاهایی را باید مصرف کنند.
وی افزود: اگر بدانیم بدن ما چه نیازهایی دارد و مواد غذایی مختلف به‌چه میزان پاسخگوی این نیازها هستند، می توان برنامه غذایی مناسبی ارائه کرد که ضمن تأمین نیازهای غذایی، صرفه‌جویی در هزینه‌ها را به دنبال داشته باشد.
 

بهبود سبک زندگی
اسدی اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی این نرم‌افزار، توانمندسازی مردم و خانواده‌ها برای تصمیم‌گیری مؤثر به منظور ارتقاء کیفیت زندگی است که این امر با رعایت ویژگی‌ها و سلائق فردی و خانوادگی صورت می‌گیرد.
او ادامه داد: چنانچه خانواده‌ها به نارسایی‌های تغذیه‌ای خود آگاه شوند و توانایی آن را داشته باشند که بدون افزایش هزینه‌ها این نارسایی‌ها را رفع کنند، سبک زندگی‌شان به تدریج بهبود خواهد یافت.
اسدی، مخاطب اصلی نرم‌افزار سلامت را عموم مردم و خانواده‌ها دانست و تصریح کرد: امکان استفاده از این نرم‌افزار در تمام سازمان‌هایی که با ضرورت ارائه تغذیه سالم برای مجموعه‌های پرجمعیت روبرو هستند، مانند دانشگاه‌ها و به‌ویژه بیمارستان‌ها وجود دارد. 
او ادامه داد: این نرم‌افزار در حال حاضر در مرحله ارزیابی و تست‌های اولیه قرار دارد تا پس از تکمیل، وارد فاز تجاری شود.
اسدی افزود: درحال حاضر برنامه غذایی بخشی از کارکنان آستان قدس رضوی، به صورت آزمایشی با این نرم‌افزار مورد بررسی قرار گرفته و پیشنهادهایی هم برای افزایش ارزش تغذیه‌ای همراه با کاهش هزینه ارائه شده است.


گزارش خطا

برچسب ها: آستان قدس رضوی
ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
سی‌ونهمین نشست روابط عمومی‌های آستان قدس رضوی به میزبانی تربیت بدنی بنیاد کرامت رضوی برگزار شد شکرگزاری و توبه از مهمترین عوامل افزایش نعمت‌های الهی  حمایت معنوی برند «عطر و سوغات رضوی» از دومین آیین اعطای نشان شهید کاوه تبیین نسبت فضل بن شاذان با قیاس در دو مکتب قم و بغداد حمایت آستان قدس رضوی از ۲۸ جلسه قرآن سراسر کشور گام بلند بنیاد کرامت رضوی و خیرین سلامت کشور در حمایت از بیماران صعب العلاج راه پیروزی بر دشمن، ایمان استوار و مقاومت است  برپایی کارگاه تخصصی امر به معروف و نهی از منکر ویژه خادمین میقات‌الرضا(ع) برگزاری نشست هم‌اندیشی مدیر آستان حضرت حسین بن موسی ااکاظم(ع) با مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی پذیرش شروط سه‌گانه ایران از سوی آمریکا نشان داد هدف اصلی، مذاکره نبود برپایی نمایشگاه "مقیاس تندرستی" در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) جشنواره نان کرمان میزبان محصولات سلامت‌محور صنایع غذایی رضوی بازدید مسئولان ارشد وزارت جهاد کشاورزی از غرفه شرکت آرد قدس رضوی  همایش «خدمتی به وسعت قرآن» در استان البرز برگزار  شد پیوند دانشگاه و وزارت دادگستری در حل مسائل حقوقی استان‌ها دبیرستان آیت‌الله طالقانی طبس میزبان کاروان «سفیران نور»  بازدید دانش‌آموزان دبیرستان سید جمال‌الدین اسدآبادی از موزه زیارتگاه شهید مدرس آغاز سلسله نشست‌های «نردبان رُشد» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) اعطای حکم سرپرست جدید معاونت آموزشی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)  محاسبه نفس، راهی به سوی سعادت دنیوی و اخروی است حضور جمعی از جانبازان اصفهان در زیارتگاه شهید آیت‌الله مدرس(ره)
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها