کد خبر : ۳۳۲۹۲۸
۱۹:۰۵

۱۴۰۱/۰۸/۰۷
از ابتدای سال جاری صورت گرفته است؛

رسیدگی به ۲۰۰ پرونده در ستاد صبر آستان امامزاده حسین بن موسی الکاظم(ع)

رسیدگی به ۲۰۰ پرونده در ستاد صبر آستان امامزاده حسین بن موسی الکاظم(ع)
مدیر آستان حسین بن موسی الکاظم(ع) گفت: از ابتدای سال تاکنون به بیش از ۲۰۰ پرونده شکایت در ستاد صبر این آستان مبارک رسیدگی شده است.

مهدی قاسم زاده در گفت و‌گو با آستان نیوز، گفت: اولین ستاد صبر خراسان جنوبی در آستان مقدس حسین موسی الکاظم (ع) وابسته به موسسه فرهنگی و بقاع متبرکه آستان قدس رضوی تشکیل و تاکنون به بیش از ۲۰۰ پرونده شکایت در ستاد صبر این آستان مبارک رسیدگی شده است.
وی افزود: ستاد صبر برگرفته از سه کلمه «صلح، بخشایش و رضایت» است و 28 نفر افراد سرشناس و خوشنام شهرستان با این ستاد همکاری دارند.
قاسم زاده ادامه داد: پرونده‌های اختلاف خانوادگی، ملکی و مالی قبل از تشکیل پرونده نهایی در دادگستری به این ستاد ارجاع می‌شود تا به برکت این امامزاده لازم التعظیم افراد با قرار گرفتن در فضای معنوی به سمت صلح و سازش حرکت کنند.
مدیر آستان حسین بن موسی الکاظم(ع) تصریح کرد: از ابتدای سال بیش از ۲۰۰ پرونده در این ستاد تشکیل شده که یک سوم آن با صلح و سازش خاتمه یافته است.

 


گزارش خطا

برچسب ها: آستان قدس رضوی
ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها