تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنیدبه گزارش آستان نیوز از اصفهان، محمد عباس ظریفی، فرماندار نطنز در این دیدار گفت: ما بی چون و چرا مدیون شهدا و بدهکار شهدا و خانواده آن ها هستیم و دلجویی وحضور ما در کنار این بزرگواران قدم کوچکی است که میتوانیم در نبود فرزندان شهیدشان برای آنها برداریم، به امید آنکه شفاعت آن ها شامل حالمان شود.
لازم به ذکر است خادمیاران رضوی به دلیل اینکه پدر شهید فروتن دارای شرایط جسمی خاص بود و از رفتن به پابوس امام رضا(ع) محروم با حضور در منزل وی حال و هوای امام رضایی ایجاد کردند
در خدمتی دیگر از کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان نطنز ، جمعی از خادمیاران گروه جهادی این کانون در امر تخریب یک باب منزل مسکونی یکی از افراد محروم این شهرستان، که به دلیل نشست خانه امکان حادثه برای ساکنان آن وجود داشت، همکاری کردند.