کد خبر : ۳۳۴۲۴۳
۱۹:۵۵

۱۴۰۱/۰۹/۱۹

تجلی محبت مادری ام ابیها و کرامت امام مهربانی ها در خدمت خادمیاران آران و بیدگل

تجلی محبت مادری ام ابیها و کرامت امام مهربانی ها در خدمت خادمیاران آران و بیدگل
خادمیاران و یاوران کانون خدمت رضوی سلطان طوس در آران و بیدگل پیوند کرامت امام مهربانی‌ها و محبت مادری ام ابیها را با دلجویی از سالمندان، نیازمندان و بیماران این شهرستان تجلی بخشیدند.

به گزارش آستان نیوز از اصفهان، مسئول کانون خدمت رضوی سلطان طوس در آران و بیدگل گفت: خادمیاران و یاوران رضوی این کانون با شعار «کرامت رضوی، محبت فاطمی» در روز شهادت حضرت زهرا(س) آیین پخت ۵۰۰ کیلوگرم سمنو‌ را با مداحی و مرثیه خوانی اجرا و بین بین سالمندان و خانواده‌های نیازمند در سطح شهرستان توزیع کردند.
مجید دادخواه افزود: همچنین خادمیاران و یاوران کانون خدمت رضوی سلطان طوس در شام شهادت حضرت فاطمه(س) از یک مادر مبتلا به بیماری صعب العلاج عیادت و با اهدای تبرکی، تبرک به پرچم امام رئوف و ذکر توسل به ام ابیها از این مادر بیمار دلجویی و روحیه امیدواری و سلامتی را در او زنده کردند.
وی با تاکید بر اینکه خدمت کریمانه و جهاد عالمانه خادمیاران رضوی در راستای محرومیت زدایی خدمات موثر و گشایش بخشی را همراه با حفظ عزت و کرامت انسانی به نیازمندان ارایه می‌کند تصریح کرد: کانون سلطان طوس با ۱۳ خادمیار و همراهی ۲۵ یاور رضوی در آران و بیدگل فعالیت دارد.


گزارش خطا

برچسب ها: اصفهان
ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها