تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنیدبه گزارش آستان نیوز از کرمان؛ حجت الاسلام والمسلمین بهنام صالحی مسئول کانون های خدمت رضوی شهرستان ارزوئیه اظهار کرد: احسان، نیکوکاری و رسیدگی به کار مردم و رفع نیاز آن ها از برترین حسنات بیان شده و کسانی که به سرنوشت برادر مسلمان خود بی توجه باشند مورد نکوهش قرار گرفته اند.
وی ادامه داد: نیکی به دیگران و کمک به موسسات خیریه در جهت گره گشایی از نیازمندان، امری فرا ملی است. در فراسوی مرزها، این عمل نیکو، جایگاه والای خود را دارد. همچنین در آیین اسلام که در آن مسلمانان، برابر و برادر خوانده شده اند، این امر از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
صالحی تاکید کرد: نیکوکاران مسلمان، رهروان صادق امامان معصوم علیهم السلام هستند؛ آنان که خلق و خوی حسنه شأن و سیره و سیر و سلوکشان سرشار از خوبی ها و گره گشایی هاست.
وی ادامه داد: در راستای اشتغالزایی دو خانواده مددجویی کمیته امداد ۲۳ رأس گوسفند به همت خادمیاران رضوی شهرستان ارزوئیه تهیه و به این دو خانواده مددجو تحویل داده شد .
مسئول کانون های خدمت رضوی شهرستان ارزوئیه با اشاره به اینکه هزینه اقتصادی دام خریداری شده ۵۷میلیون و ۵۰۰هزار تومان برآورد شده خاطرنشان کرد: خدمت رسانی به محرومین توسط خادمیاران رضوی در زمینه های معیشتی، فرهنگی، آموزشی، هنری، تحصیلی، مددکاری وغیره ادامه خواهد داشت.