کد خبر : ۳۳۴۶۵۱
۱۳:۱۳

۱۴۰۱/۱۰/۰۲

هدف از برگزاری جلسات منطقه ای اشتراک گذاری فعالیت های موفق هر استان است

رئیس اداره خادمیاری آستان قدس گفت: هدف اصلی ما از برگزاری جلسات منطقه‌ای به اشتراک گذاری فعالیت هایی است که هر استان در آن موفق بوده است و انحصاراً مخصوص خود آن استان بوده است که البته اصفهان در این زمینه پیشتاز و نمونه موفقی است.

به گزارش آستان نیوز از اصفهان، یعقوبی در حاشیه نشست منطقه‌ای دبیرخانه‌های کانون‌های خدمت رضوی که به میزبانی اصفهان برگزار شد، گفت: نشست اصفهان تجربه سوم ما از نشست در مناطق مختلف کشور است، پس از استان مازندران و آذربایجان شرقی امروز در استان اصفهان بودیم البته منطقه‌ای که استان اصفهان در آن قرار گرفته است میزبان‌ سه استان و شهرستان دیگر از جمله فارس، چهارمحال و بختیاری و شهرستان کاشان است. 
وی ادامه داد: در این نشست از لحاظ کیفیت حضور هم بسیار خوب عمل شد و تمام مدعوین با نیروهای ستادی و معاونت‌های موجود خود در جلسه عمومی شرکت کرده بودند. این در حالی است که میزبانی این نشست نیز با بهترین کیفیت ممکن انجام پذیرفت.
یعقوبی اذعان کرد: جلسات منطقه‌ای ما دو جلسه مهم را در بر می‌گیرد، نخست جلسه عمومی  که ما در خدمت همه عزیزان از جمله معاونین و دبیران کانون‌ها و مسئولین پایش و کارشناسان دبیرخانه هستیم از سوی دیگر به صورت اختصاصی و جداگانه فقط خدمت دبیران کانون خدمت رضوی می‌رسیم و یک جلسه جداگانه با مسئولین ستادی خواهیم داشت. 
وی افزود: کار دیگری که از جلسه پیشین یعنی جلسه در استان آذربایجان شرقی آغاز کردیم بازدید از کانون های موفق خدمت رضوی استان‌ها است امروز هم از دو کانون خدمت رضوی اصفهان که در اصل دو ساختمان با ارائه خدمات مختلف بودند بازدید داشتیم. یکی از این مراکز مرکز مشاوره غیرانتفاعی کانون خدمت رضوی بود که یکی از اولین‌ها در کشور است و مسلما تجربه متفاوت و مفیدی است که در آن علاوه بر مشاوره، بحث مددکاری اجتماعی نیز اضافه شده بود.
یعقوبی تصریح کرد: انتظار می رود سایر استان ها نیز استفاده از خدمات مشاورین را در کنار مددکاری اجتماعی در اولویت قرار دهند. 
او تاکید کرد: نکته مثبت دیگری که در مرکز مشاوره مشاهده کردیم تعامل خوب کانون های تخصصی مشاوره با کانون های محلی بود. با توجه به اینکه کانون های محلی پیشانی خدمت ما به مخدومین خودشان هستند و از یک بانک اطلاعاتی خوب در مورد محرومین و مراجعین خود برخوردار هستند وصل شدن این دو حلقه زنجیر به هم، نقطه گمشده ما در بسیاری از شهرها و استان های کشور است که در این مورد به درستی اتفاق افتاده بود.
وی افزود: در بازدید از کانون شمس الشموس مشاهده کردیم که در یک کانون محلی به ارائه خدمات متنوع و مختلف مبادرت شده که این مدل خدمتی انحصارا در اصفهان انجام می شود.
یعقوبی گفت: انتظار ما نقش داشتن کانون های تخصصی برای ارائه خدمات تخصصی است که البته در بعضی مثل کلاس سلامت و  کلاس مربوط به خواهران، دیده‌ می‌شد، اما احتمالا نیاز به تقویت  وبازبینی در این حوزه وجود دارد.


گزارش خطا

برچسب ها: اصفهان
ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
پرداخت شخصیت‌های عمیق در داستان، کلید ارتباط با مخاطب است برگزاری کارگاه آموزشی با محوریت «علم سندشناسی» در جوار حرم رضوی زن در آینه شیءانگاری؛ نگاهی به افول اخلاقی غرب و تلاش آمریکا برای بازگرداندن عفاف دموکراسی لیبرال آمریکا در ارتقای منزلت زن، شکست‌خورده است برپایی ایستگاه «کافه گفت‌وگو» ویژه نوجوانان در میقات الرضا (ع)  ویژه‌برنامه «پلیس مهربان» در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد برگزاری نشست شورای شهر کاشمر با مدیرعامل مؤسسه حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس  آموزش بهداشت و تغذیه سالمندی ویژه بانوان در زیارتگاه شهید مدرس (ره)  کمان‌دار نوجوان دبیرستان امام رضا (ع)، رتبه سوم مسابقات تیراندازی شرق کشور شد برگزاری نشست مشترک هیئت‌رئیسه دانشگاه‌های آستان قدس رضوی باهدف تقویت تعاملات راهبردی جلوه ویژه حضور کاروان سفیر نور با پرچم امام رضا (ع) در دبیرستان حضرت معصومه (س) طبس مهدالرضا (ع) و پیش‌دبستانی شکوفه‌های رضوی طبس میزبان پرسنل فرماندهی انتظامی طبس شد کتاب «رفتار پیامبر با کودکان و نوجوانان»؛  بررسی الگوهای رفتاری مناسب برای والدین و مربیان  برگزاری محفل خانوادگی «نَفَس عمیق» در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی کسب عنوان «نشریه علمی‌پژوهشی» توسط پژوهش‌نامه مطالعات اسنادی و آرشیوی اهدای مجموعه کتابی با محوریت "جنایات القاعده و داعش" توسط عتبه حسینی به کتابخانه رضوی حرم رضوی، کلید فهم مکتب هنر رضوی است چهارمین گردهمایی دبیران کانون‌های تخصصی قرآن کریم برگزار شد تقدیر از دامپزشکان شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی  پیشتازی شرکت کشاورزی رضوی در تولید بذر پنبه‌های «خورشید» و «ورامین» آثار استاد فرشچیان تجلی‌بخش هنر متعهد شیعی است
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها