کد خبر : ۳۳۶۴۳۵
۱۱:۳۸

۱۴۰۱/۱۱/۱۹
همزمان با چهارشنبه های امام رضایی؛

مدارس ریگان معطر به عطر رضوی شد

مدارس ریگان معطر به عطر رضوی شد
هوای مدارس ریگان در چهارشنبه های امام رضایی با حال معنوی حریم ملکوتی آستان قدس رضوی پیوند خورد و دل های دانش آموزان روانه صحن و سرای امام رضا(ع) شد.

به گزارش آستان نیوز از کرمان، برای اولین دفعه در شهرستان ریگان طرح چهارشنبه های رضوی در در مدارس اجرا شد‌.

این طرح با هدف ترویج فرهنگ ناب رضوی بین نسل نو در مدارس اجرا می شود و خادمیاران رضوی در مناسبت های مذهبی و ملی از جمله چهارشنبه های هر هفته در مدارس حضور خواهند داشت.

خادمیاران رضوی با قرائت دسته جمعی صلوات خاصه امام رضا(ع) حال و هوای مدرسه را با حال معنوی حریم ملکوتی آستان قدس رضوی پیوند داده و دل ها را روانه صحن و سرای امام رضا(ع) می کنند. در پایان این مراسم بسته های تبرکی به دانش آموزان اهدا شد.

خادمیاران رضوی ریگان تلاش دارند با اجرای برنامه های فرهنگی در مدارس زمینه ساز ترویج فرهنگ ناب رضوی بین نسل نو باشند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها