کد خبر : ۳۳۸۹۵۱
۱۵:۲۴

۱۴۰۲/۰۲/۰۳
در آخرین روز از ماه مبارک رمضان صورت پذیرفت؛

توزیع۵۰۰ پرس غذای گرم بین نیازمندان رفسنجان

توزیع۵۰۰ پرس غذای گرم بین نیازمندان رفسنجان
مسئول کانون محله ای مسجد صاحب گفت: در آخرین روزهای ماه رمضان و در آستانه فرارسیدن عید فطر چتر سبز خادمیاران رضوی کانون مسجد صاحب الزمان(عج) بر سر نیازمندان تحت پوشش این کانون قرار گرفت.

به گزارش آستان نیوز از کرمان، سید رضا حسینی اظهار کرد: همزمان‌ با فرا رسیدن عید فطر به پیروی از سیره و روش امام رئوف در رسیدگی به احوال مستمندان و نیازمندان، خادمیاران رضوی مسجد صاحب الزمان(عج) شهرستان، از پیگیری اوضاع و احوال خانواده های مددجویان نیازمند غافل نبوده اند و متناسب با ایام به آنها رسیدگی کردند.

وی افزود: با همکاری و همدلی خادمیاران و یاوران رضوی کانون مسجد صاحب الزمان(عج) تعداد ۵۰۰ پرس غذای گرم به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال طبخ و بین نیازمندان توزیع شد.

حسینی بیان داشت: باهدف خدمت رسانی به نیازمندان در سال جدید برنامه ریزی مناسبی انجام شده‌ است تا در مناسبت های ملی و مذهبی خدمات فرهنگی، معیشتی، آموزشی و‌ درمانی به نیازمندان ارائه شود.


گزارش خطا

برچسب ها: ماه رمضان
ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها