کد خبر : ۳۴۰۱۴۷
۰۷:۴۱

۱۴۰۲/۰۲/۲۹

دیدار اعضای ستاد کانون خدمت رضوی با امام جمعه گناوه

تعدادی از اعضای ستاد کانون خدمت رضوی شهرستان گناوه به منظور هماهنگی و برنامه ریزی مراسم دهه کرامت و جشن های زیر سایه خورشید با حجت الاسلام والمسلمین رکنی حسینی امام جمعه این شهر دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش آستان نیوز از بوشهر، ابراهیم ملک زاده مسئول کانون خدمت رضوی شهرستان گناوه در دیدار خادمیاران رضوی این شهرستان با حجت الاسلام والمسلمین رکنی حسینی امام جمعه گناوه به مناسبت آغاز دهه کرامت، از حمایت های همیشگی ایشان قدر دانی کرد و در ادامه، گزارشی از عملکرد این دفتر در سطح شهرستان در یک سال گذشته ارائه کرد.
مسئول ستاد زیر سایه خورشید شهرستان گناوه نیز به تشریح عناوین و زمان بندی برنامه های این دفتر در شهرستان گناوه در دهه کرامت پرداخت و افزود: امید است بتوانیم با مدد و یاری حضرت امام رضا علیه السلام برنامه‌ های خوبی در شهرستان به خصوص در دهه کرامت برگزار کنیم.
عبدالحمید شیخی یادآور شد: جشن خیابانی با حضور مداحان رضوی، استقبال از کاروان زیر سایه خورشید، برپایی کاروان شادی همزمان با ولادت امام رضا(ع) و برپایی ایستگاه‌های صلواتی، دیدار با خانواده های جانبازان و شهدا اجرای سرود بخشی از برنامه‌های دهه کرامت و جشن های زیر سایه خورشید در شهرستان گناوه است.
امام جمعه شهر گناوه  نیز، حضور امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در کشورمان را با برکت و مایه فخر ملت شریف ایران اسلامی دانست و گفت: حضور خادمین حرم مطهر رضوی می تواند حال و هوای شهر را امام رضایی کند و باید نهایت استفاده را از حضور آن ها انجام داد.
حجت الاسلام و المسلمین رکنی حسینی افزود:  در زمان دهه کرامت تبلیغات محیطی خیلی مهم است سطح شهر باید امام رضایی شود و آن شور و حال به شهر و مردم  تزریق شود در زمان حضور زیر سایه خورشید برای حضور بیشتر مردم در زمان ورود زیر سایه خورشید باید اطلاع رسانی خوبی صورت گیرد.
وی خاطر نشان کرد: هدایایی برای اشخاصی که نام مبارک امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) را دارند تدارک دیده شود و در یادمان شهدای گمنام با حضور مردم می‌توان برنامه خوبی را اجرا کرد و همه دستگاه های اجرایی دولت باید پای کار باشند و کمک کند که حضور تیم زیر سایه خورشید دو طرفه باشد و خدام هم از این حضور حال خوبی پیدا کنند.
لازم به ذکر است که دهه کرامت امسال از ۳۱ اردیبهشت ماه تا ۱۰ خرداد ماه ادامه خواهد داشت و ۵ و ۱۰ خرداد ماه شهرستان گناوه در دو نوبت میزبان خادمان حرم مطهر رضوی است.
در پایان این دیدار تحفه رضوی از طرف اعضای ستاد کانون مرکزی خدمت رضوی گناوه  به امام جمعه این شهر اهدا شد.


گزارش خطا

برچسب ها: بوشهر
ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
پرداخت شخصیت‌های عمیق در داستان، کلید ارتباط با مخاطب است برگزاری کارگاه آموزشی با محوریت «علم سندشناسی» در جوار حرم رضوی زن در آینه شیءانگاری؛ نگاهی به افول اخلاقی غرب و تلاش آمریکا برای بازگرداندن عفاف دموکراسی لیبرال آمریکا در ارتقای منزلت زن، شکست‌خورده است برپایی ایستگاه «کافه گفت‌وگو» ویژه نوجوانان در میقات الرضا (ع)  ویژه‌برنامه «پلیس مهربان» در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد برگزاری نشست شورای شهر کاشمر با مدیرعامل مؤسسه حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس  آموزش بهداشت و تغذیه سالمندی ویژه بانوان در زیارتگاه شهید مدرس (ره)  کمان‌دار نوجوان دبیرستان امام رضا (ع)، رتبه سوم مسابقات تیراندازی شرق کشور شد برگزاری نشست مشترک هیئت‌رئیسه دانشگاه‌های آستان قدس رضوی باهدف تقویت تعاملات راهبردی جلوه ویژه حضور کاروان سفیر نور با پرچم امام رضا (ع) در دبیرستان حضرت معصومه (س) طبس مهدالرضا (ع) و پیش‌دبستانی شکوفه‌های رضوی طبس میزبان پرسنل فرماندهی انتظامی طبس شد کتاب «رفتار پیامبر با کودکان و نوجوانان»؛  بررسی الگوهای رفتاری مناسب برای والدین و مربیان  برگزاری محفل خانوادگی «نَفَس عمیق» در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی کسب عنوان «نشریه علمی‌پژوهشی» توسط پژوهش‌نامه مطالعات اسنادی و آرشیوی اهدای مجموعه کتابی با محوریت "جنایات القاعده و داعش" توسط عتبه حسینی به کتابخانه رضوی حرم رضوی، کلید فهم مکتب هنر رضوی است چهارمین گردهمایی دبیران کانون‌های تخصصی قرآن کریم برگزار شد تقدیر از دامپزشکان شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی  پیشتازی شرکت کشاورزی رضوی در تولید بذر پنبه‌های «خورشید» و «ورامین» آثار استاد فرشچیان تجلی‌بخش هنر متعهد شیعی است
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها