کد خبر : ۳۴۰۳۰۱
۰۰:۳۶

۱۴۰۲/۰۲/۲۸
دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه خبر داد؛

اجرای پویش مردمی «همه خادم الرضائیم» در دهه کرامت

اجرای پویش مردمی «همه خادم الرضائیم» در دهه کرامت
دبیر کانون های خدمت رضوی کرمانشاه گفت: به مناسبت دهه کرامت پویش مردمی «همه خادم الرضائیم» در استان اجرا می شود.

سید محمد جعفر امامیان در گفت و گو با آستان نیوز از کرمانشاه با اشاره به اجرای پویش مردمی «همه خادم الرضائیم» گفت: به مناسبت دهه کرامت این پویش از ۳۱ اردیبهشت لغایت ۱۰ خرداد ماه جاری همراه با اهدای ۸ کمک هزینه سفر به مشهد مقدس به قید قرعه و ۱۴ عدد کارت ۳میلیون ریالی در سارسر استان برگزار می شود.
دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه افزود: با این پویش، امکان مشارکت همه مردم در هر نقطه از ایران و جهان فراهم شده و دلدادگان امام رضا(ع) می‌توانند با ارائه هر خدمتی که در توان دارند، نام خود را در فهرست خادمان امام و علاقه مندان واقعی ایشان ثبت کنند.

وی خاطرنشان کرد: علاقه مندان به شرکت در پویش همه خادم الرضائیم می توانند نیات خیرخواهانه و اجرای کار خداپسندانه به نیابت از امام هشتم را به آیدی khademyar_ksh در پیام رسان ایتا ارسال فرمایند

امامیان با اشاره به  محورها این پویش، اظهار کرد: توجه به نوزادان و کودکان زیر ۱۰ سال با نام های رضا و معصومه، ارسال عکس و فیلم از جشن های خانگی و خدمت رسانی به مردم با نیابت از امام مهربانی ها از محورهای پویش مردمی «همه خاد الرضائیم»است.


گزارش خطا

برچسب ها: کرمانشاه
ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها