کد خبر : ۳۴۴۲۰۶
۱۳:۲۹

۱۴۰۲/۰۵/۰۱

نوای لای لای علی اصغر در ریحان شهر طنین انداز شد

نوای لای لای علی اصغر در ریحان شهر طنین انداز شد

به گزارش آستان نیوز از کرمان حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی قوام آبادی، مسئول کانون خادمیاران رضوی ریحان‌شهر در این باره گفت: برگزاری این همایش از شعائر است و این همایش در بیش از ۴۵ کشور جهان به یاد مظلومیت شش ماهه سالار شهیدان برگزار می شود.

وی ادامه داد: حضرت علی اصغر مانند سایر شهدا کربلا به شهادت رسید و این مجلس و این حرکت در راستای دفاع از مظلوم برگزار شد. تکیه سیدالشهدا شاهد حضور مادران داغدار و شیرخوارگان و طفلان معصومی بود که با سربندهای منقش به نام زیبای یا زهرا(س) یا علی اصغر(ع) و ملبس به لباس های سبز و سیاه به یاد کوچکترین شهید کربلا ناله می کردند.

قوام آبادی عنوان کرد: مادران به عنوان سربازان جنگ نرم باید تلاش کنند فرزندانی تراز انقلاب پرورش دهند و هدف همایش شیرخوارگان حسینی، تربیت نسل امام زمانی است و امروز این حرکت برای این است که سربازی شجاع و با بصیرت برای امام زمان (عج) تربیت کنیم.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها