کد خبر : ۳۴۶۶۱۴
۱۴:۰۹

۱۴۰۲/۰۶/۲۶
همزمان با ایام شهادت امام رضا(ع)

بیست و چهارمین یادواره شهدای روستای رتک کوهبنان برگزار شد

همزمان با ایام شهادت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) بیست و چهارمین یادواره ۷ شهید روستای رتک با حضور اعضای شورای اداری و تامین شهرستان کوهبنان، خادمیاران رضوی و خانواده‌های معزز شهدا، ایثارگران و مردم منطقه در مسجد سجادیه روستای رتک برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ در این مراسم مجید توکلی فرماندار کوهبنان با استناد به آیات و روایات گفت: شهیدان زنده‌اند و در نزد پروردگار روزی می‌خورند کسانی که بر اعمال و رفتار ما نظارت دارند.

وی بیان داشت: استکبار جهانی توطئه‌های فراوانی علیه ایران اسلامی تدارک دیده است اما اخلاص و دعای شهدا باعث عزت و اقتدار ایران اسلامی شده است.

توکلی افزود: سردار شهید سلیمانی که خود از خادمان آستان قدس رضوی است با شهادتش مکتبی به وجود آورد که مقاومت جهانی شد. لذا جوانان دهه نودی خود را یک سلیمانی معرفی کردند.

در ادامه محمدرضا توکلی دبیر کانون‌های خدمت رضوی کوهبنان گفت: ۱۵۰ نفر خادمیاور و یاور رضوی در سطح شهرستان فعالیت دارند که همگان به دنبال ترویج و گسترش فرهنگ رضوی هستند.

وی با بیان خاطراتی از شهیدان و ایثارگران دوران دفاع مقدس ابراز داشت: شهیدان که از تمام هستی خود گذشتند و همواره بر انجام واجبات و ترک محرمات پایبند بودند در اواج معنویت قرار گرفتند زیرا آنان همواره تحت امر ولایت و رهبری بودند.

توکلی تصریح کرد: رمز سعادت همه انسان‌ها اطاعت از خدا و رسولش می‌باشد. رزمندگان و مجاهدین اسلام به آیات قرآن عمل کردند لذا کسی که از خدا و رسولش اطاعت کند مورد لطف خدا قرار می‌گیرد و با پیامبران، صدیقین، شهدا و صالحین محشور می‌شود.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی کوهبنان گفت: وجود ولایت و رهبری و سرداران بزرگی همچون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی باعث شد که استکبار جهانی عقب‌نشینی کند.

وی ادامه داد: خدمت‌رسانی به خانواده‌های نیازمند، همکاری در توزیع کمک‌های مومنانه، ارائه خدمات بهداشتی، درمانی، مشاوره‌ای، تعلیم و تربیت، سازندگی به شهروندان و نیازمندان از جمله خدمات خادمیاوران رضوی در شهرستان کوهبنان است.


گزارش خطا

برچسب ها: دهه آخر صفر
ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
رونمایی از قدیمی‌ترین مجله پست و تلگراف ایران در کتابخانه رضوی  «خانوم ماه»؛ روایتی عاشقانه از همسری که ماهِ زندگی شهید شد اکران مستند «خادم الرضا(ع)»؛ روایتی ناب از پیوند هنرمندانه استاد فرشچیان و حریم رضوی تقدیر مدیرعامل شرکت کشاورزی رضوی از فرمانده یگان حفاظت  آستان قدس رضوی در مشهد  تحول در الگوهای فرهنگی؛ مهم‌ترین رکن کنشگری اجتماعی دانشگاه‌های مأموریت‌ گرا پیگیری جدی مسائل کنسولی و افزایش سقف جذب دانشجویان خارجی  تأکید بر توسعه «وقف علمی» با محوریت دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) همایش «رشد پس از سانحه» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) برگزار می‌شود دیدار مشترک گروه‌های اقتصاد مؤسسه امام خمینی (ره) و دانشگاه علوم اسلامی رضوی صحن عتیق؛ نماد پیوند تاریخ و فرهنگ در مشهد شاعر عشایر 72 ساله خراسان جنوبی، آثارش را به کتابخانه رضوی اهدا کرد دیدار مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس با فرمانده هنگ مرزی و فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سرخس تقدیر مدیران صنایع غذایی رضوی و دامپروری و لبنی رضوی از یگان حفاظت آستان قدس آشنایی بانوان کاشمری با شیوه‌های عملی و کاربردی اجرای امر به معروف و نهی از منکر با دعای امام رضا (ع) قوت قلب گرفتیم و مدال جهانی را کسب کردیم حضور در حرم مطهر امام رضا (ع)، برای ما قوت قلب و انگیزه‌ای مضاعف است نشست تخصصی «جهان داستان، جهان اغراق» با حضور داوود امیریان برگزار می‌شود نشست تخصصی «عصر طنز» با حضور دکتر اسماعیل امینی در مشهد برگزار می‌شود رنگ و بوی روستا و عشایر در نفایس کتابخانه و موزه ملی ملک نشست تخصصی «ابعاد پنهان افول آمریکا؛ جایگاه زن میان انسانیت و شی‌انگاری» برگزار می‌شود حضور پرسنل فرماندهی انتظامی طبس در دبستان شکوفه‌های رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها