کد خبر : ۳۴۷۳۸۳
۲۲:۴۰

۱۴۰۲/۰۷/۲۱

اجتماع همبستگی با جبهه مقاومت فلسطین در میقات الرضا برگزار شد

اجتماع همبستگی با جبهه مقاومت فلسطین در میقات الرضا برگزار شد
اجتماع همبستگی با جبهه مقاومت فلسطین همراه با سخنرانی و و مرثیه‌سرایی و قرائت دعای روحبخش کمیل  در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)  وابسته به سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز، در روزهایی که جهان شاهد اقتدار و مقاومت جبهه مقاومت فلسطینیان در مقابل رژیم غاصب اسرائیل است، زائران و مجاوران حرم مطهر برادر گرامی امام رضا(ع) در رواق حضرت امام خمینی(ره) این آستان مبارک گرد هم آمدند و با برپایی اجتماعی پرشور، همبستگی خود با برادران و خواهران فلسطینی خود را به نمایش گذاشتند و با سر دادن شعارهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین و انزجار از رژیم صهیونیست اعلام کردند.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی در این اجتماع اظهار کرد: اسلام دین فرا قومیتی است و کسی که به فکر مظلومین نباشد مسلمان نیست.
امام جمعه طبس گفت: بر اساس روایات هر کسی که برای دفاع از ناموس خودش یا دفاع از انسان مظلوم کشته شود شهید محسوب می‌شود.
وی با اشاره به اینکه مطرح کردن ادعای حکومت نیل تا فرات توسط یهودیان نشان از خباثت آنها دارد، ادامه داد: یهودیان خودشان را قوم برتر دنیا می‌دانند و اعتقاد دارند که همه انسان‌های دنیا باید نوکری آنها کنند.
حجت الاسلام محمدی افزود: ملت‌های مظلوم باید قدرت و اقتدار داشته باشند و برای مقابله با ظالمین دنیا همه‌ ملت‌های مسلمان بایستی همدل و هماهنگ عمل کنند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها