کد خبر : ۳۴۸۷۴۹
۱۶:۱۹

۱۴۰۲/۰۸/۲۶

برگزاری کنگره شهدای دانش‌آموزی و فرهنگی اصفهان در حرم حضرت زینب(س)

برگزاری کنگره شهدای دانش‌آموزی و فرهنگی اصفهان در حرم حضرت زینب(س)
کنگره شهدای دانش‌آموزی و فرهنگی اصفهان با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان و 1500دانش‌آموز در حرم حضرت زینب سلام الله علیها برگزار شد که در این کنگره 16 غرفه فرهنگی، هنری و تربیتی در موضوعات شهادت، مسئله فلسطین، مشاوره تحصیلی و... به وجود آمد.

به گزارش آستان نیوز از اصفهان، کنگره شهدای دانش‌آموزی و فرهنگی استان، با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان، شهرداران مناطق و فرماندهان حوزه‌های بسیج دانش‌آموزی و با حضور بیش از 1500 دانش‌آموز برگزار شد.

این کنگره در بخش میدانی با برپایی 16 غرفه در موضوعات فرهنگی، هنری و تربیتی توسط دانش‌آموزان و در بخش اجرای برنامه با روایت‌گری داوود دهقانی و مرتضی رستمی و مداحی سید احمد معنوی همراه بود.

همچنین از پوستر نقاشی شده شهید مدافع حرم محمدرضا بابل‌خانی به عنوان شهید شاخص سال دانش‌آموزی استان اصفهان با حضور همسر شهید رونمایی شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها