کد خبر : ۳۴۹۱۴۶
۲۳:۱۰

۱۴۰۲/۰۸/۲۹

خادمیاران قم همگام با مردم و همصدا با مظلومان غزه شدند

خادمیاران قم همگام با مردم و همصدا با مظلومان غزه شدند
خادمیاران کانون‌های خدمت رضوی استان قم، همگام با مردم در راهپیمایی اعتراضی به جنایتکاران در کشتار وحشیانه مردم مظلوم غزه شرکت کردند.

به گزارش آستان نیوز از قم، خادمیاران کانون‌های خدمت رضوی این استان، در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و در اعتراض به جنایات جنگی و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه، در راهپیمایی ۲۷ آبان قم شرکت کردند.

در این راهپیمایی که همزمان با سراسر کشور در قم برگزار شد، مردم شریف و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران خواستار انجام وظیفه مجامع بین‌المللی برای توقف جنایات رژیم منحوس صهیونیستی در غزه شدند.

خادمیاران رضوی نیز با حضور پرشور خود و در دست داشتن پرچم فلسطین، ضمن محکومیت کشتار وحشیانه کودکان، زنان و مردان غیرنظامی، اوج تنفر خود را از اقدامات جنایتکاران و حامیان غربی آن‌ها اعلام کردند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها