تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
به گزارش آستان نیوز از خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین دانیال اریکه مدیر دبیرخانه کانونهای رضوی خوزستان گفت: کانونهای محلی و تخصصی دفتر خدمت رضوی خوزستان به چند منطقه تقسیم بندی شده که نخستین نشست آن ویژه منطقه یک در یادمان شهدای هویزه برگزار شد.
وی افزود: هدف از برگزاری این جلسه ارزیابی، بازآفرینی مجدد کانونها، ترسیم اهداف، رفع نواقص احتمالی و ایجاد برنامه براساس منطقه است.
حجت السلام اریکه با بیان اینکه منطقه یک شامل شهرستانهای اهواز، حمیدیه، سوسنگرد، هویزه، باوی و کارون است گفت: باید به این حد برسیم که تشکیل کانونهای رضوی اولین جریان انقلابی تاثیرگذار معنوی در استان باشد.
مدیر دبیرخانه کانونهای رضوی خوزستان ضمن تقدیر و تشکر از حاضرین در جلسه تاکید کرد تا مناطق دیگر نیز بر اساس برنامهریزی در جلسات و نشستهای دورهای حضور فعال داشته باشند.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز