کد خبر : ۳۵۱۱۸۱
۱۶:۴۰

۱۴۰۲/۱۰/۲۶
با هدف خدمت‌رسانی به محرومین اجرا شد:

پرداخت هزینه داروی نیازمندان رفسنجان در طرح «آقا حساب کردند»

پرداخت هزینه داروی نیازمندان رفسنجان در طرح «آقا حساب کردند»
به همت خادمیاران رضوی رفسنجان، هزینه درمانی و دارویی بیماران نیازمند در طرح «آقا حساب کردند» پرداخت شد.

به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ رضا اسماعیلی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی رفسنجان عنوان کرد: هدف از اجرای طرح «آقا حساب کردند»، مساعدت‌های مالی و تسویه بدهی مددجویان به نیابت از امام مهربانی‌هاست، در همین راستا و به همت خادمیاران و یاوران رضوی کانون شهر بهرمان، در حوزه درمان، هزینه بیمارستان و دارو دو نفر از مددجویان به مبلغ ۱۲۰ میلیون ریال پرداخت شد.

وی ادامه داد: در حوزه خانواده و حمایت از زوج‌های نیازمند، زوج کم بضاعتی که نیاز مالی برای تهیه اقلام جهیزیه داشتند، مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال از طرف خادمیاران رضوی اهدا شد.

اسماعیلی بیان کرد: همچنین به همت خادمیاران رضوی‌ کانون محله‌ای مسجد الزهرا(س) هزینه درمان بیمار سرطانی به ارزش ۳۰ میلیون و هفتصد هزار ریال پرداخت شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها