کد خبر : ۳۵۱۵۷۵
۱۱:۰۴

۱۴۰۲/۱۱/۰۵

توزیع 110 بسته معیشتی بین خانواده‌های دارای بیمار صعب‌العلاج 

توزیع 110 بسته معیشتی بین خانواده‌های دارای بیمار صعب‌العلاج 
معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی از توزیع 110 بسته معیشتی بین خانواده‌های دارای بیماران صعب‌العلاج در شب میلاد با سعادت حضرت علی(ع) به همت خادمیاران آستان قدس رضوی و خیران خبر داد.

جعفر رئیسیان‌زاده در گفتگو با آستان‌نیوز با بیان این که این حرکت حسب منویات و تاکید تولیت معزز آستان قدس رضوی به بنیاد کرامت نسبت به مساعدت با خانواده بیماران صعب العلاج انجام می‌شود، اظهارکرد: در همین راستا این تعداد بسته معیشتی با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد ریال، توسط خادمیان و خادمیاران آستان قدس رضوی و مشارکت خیران نیک اندیش درب منازل بیماران توزیع شد.
وی با اشاره به تشرف اخیر 48 زائر کرمانی مبتلا به بیماری سرطان به حرم مطهر رضوی، عنوان کرد: بنیاد کرامت رضوی در راستای انجام رسالت‌های خود توجه ویژه‌ای به زائران نیازمند دارای بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج دارد و برنامه‌های جامعی را نیز در این زمینه انجام داده است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها