کد خبر : ۳۵۱۶۸۹
۱۵:۲۶

۱۴۰۲/۱۱/۰۷
همزمان با چهارشنبه‌های امام رضایی؛

یک جوان محکوم به قصاص نفس در بم از چوبه‌ دار رهایی یافت

یک جوان محکوم به قصاص نفس در بم از چوبه‌ دار رهایی یافت
یک جوان محکوم به قصاص نفس در شهرستان بم در راستای اجرای پویش «به احترام امام رئوف می‌بخشم» با بخشش خانواده مقتول از چوبه دار رهایی یافت.

به گزارش آستان نیوز از کرمان، محمود مهدوی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان بم اظهار کرد: همزمان با چهارشنبه‌های امام رضایی و با همکاری خادمیاران رضوی کمیته صلح و سازش اداره زندان بم با حضور خانواده مقتول در محل زندان شهرستان بم برگزار شد و پس از رایزنی و پادرمیانی اعضاء کمیته صلح و سازش از خانواده مقتول رضایت گرفتند.
مهدوی افزود: خانواده مقتول با یاد و نام امام رئوف(ع) از حق قانونی و شرعی خود گذشتند و زمینه رهایی مقتول را فراهم کردند.
 وی ادامه داد: محکوم به قصاص در سال ۱۳۹۷ بر اثر خشم آنی و در یک نزاع مرتکب قتل عمد شده بود و حکم قصاص وی در دادگاه کیفری یک شهرستان بم صادر شد که در دیوان عالی کشور نیز تایید شده بود.
دبیر کانون‌های خدمت رضوی بم عنوان کرد: ریال از دیگر فعالیت‌های خادمیاران رضوی در چهارشنبه‌های امام رضایی حضور در مدارس شهرستان و اهدای ۱۵ بسته ارزاق به نیازمندان به ارزش ۹۰ میلیون ریال بود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها