کد خبر : ۳۵۲۸۳۲
۱۵:۱۷

۱۴۰۲/۱۲/۰۳

خدمت خادمیاران رضوی به جوانان قدیم در روز جوان

خدمت خادمیاران رضوی به جوانان قدیم در روز جوان
خادمیاران کانون محله‌ای خدمت رضوی منطقه ۵ تهران همزمان با چهارشنبه‌های امام رضایی و سالروز میلاد حضرت علی اکبر(ع) به سراغ تعمیر ویلچر رفتند.

به گزارش آستان نیوز از تهران، همزمان با چهارشنبه‌های امام رضایی و سالروز میلاد خجسته حضرت علی اکبر(ع) جوان کربلا، خادمیاران کانون محله‌ای خدمت رضوی منطقه ۵ تهران زیر سایه شمس الشموس به یاد جوانان قدیم خدمتی خاص را رقم زدند.
در آستان مقدس امامزادگان سیدجعفر(ع) و سیده حمیده خاتون(س) برای افراد سالمند و کم توان که عمدتا به علت بیماری، سن بالا و یا هر دلیل دیگری توان راه رفتن (پیاده روی) را ندارند، ویلچرهایی تهیه و به صورت امانی در اختیار زائران گذاشتند.
خادمیاران در این روز خاص ۱۰ ویلچر که خراب و دارای نقص بود را به نیت امام رضا(ع) تعمیر و قابل استفاده کردند.
گفتنی است، در روز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی نیز خادمیاران رضوی در کنار چایخانه ویلچر افرادی که در راهپیمایی نقص داشت را تعمیر کردند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها