کد خبر : ۳۵۳۲۳۷
۱۰:۴۴

۱۴۰۲/۱۲/۱۴

برگزاری جشن تکلیف نوجوانان قمی در روز جوان

برگزاری جشن تکلیف نوجوانان قمی در روز جوان
به مناسبت سالروز تولد حضرت علی اکبر(ع) و‌ روز جوان جشن تکلیف ۱۴ نوجوان به همت کانون محله‌ای خادمیاران خدمت رضوی حضرت سلمان برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز از قم، خادمیاران رضوی کانون سلمان با مشارکت خیرین در سالروز تولد حضرت علی اکبر(ع) ۲۷0 میلیون ریال برای تهیه هدایا برای مکلفین در این جشن هزینه کردند. 
در مراسم جشن تکلیف که به همت کانون محله‌ای سلمان برای نوجوانان پسر در مسجد سلمان قم برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین علیزاده طی سخنانی گفت: جوانی بهار زندگی است و جوانان باید قدر این بهار و جوانی خود را بدانند و یاد بگیرند بهترین لحظات زندگی را چگونه سپری کنند. 
وی در ادامه بیان کرد: نوجوان و جوان باید این فرصت را غنیمت بشمارد و بهار عمر خود را همانند گل‌ها و شکوفه‌ها در پرورش روح و اخلاق معنوی شکوفا کند. 
گفتنی است این جشن تکلیف با سخنرانی، مولودی خوانی و زیارت خاصه امام رضا(ع) همراه بود و در پایان پرچم امام رضا(ع) در بین حاضران متبرک و از تمامی شرکت کنندگان نیز پذیرایی شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها