کد خبر : ۳۵۴۴۴۱
۱۸:۱۳

۱۴۰۳/۰۱/۲۰

فعالیت بیش از ۳۰۰ کانون خدمت رضوی در استان کرمان

فعالیت بیش از ۳۰۰ کانون خدمت رضوی در استان کرمان
دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمان در مراسم تجلیل از خادمیاران و مدیران فرهنگی استان از کسب رتبه نخست کشوری استان کرمان در ارتقاء یاوران رضوی به خادمیاری خبر داد.

به گزارش آستان نیوز از کرمان، سعید کاظمی‌پور با بیان اینکه بیش‌ترین تعداد ارتقاء از یاور رضوی به خادمیاری در سطح کشور به استان کرمان اختصاص یافته و در این بخش نیز در جایگاه نخست کشوری هستیم، گفت: بیش‌از یک هزار و ۵۰۰ نفر در استان کرمان جذب یاور رضوی شده‌اند که این رقم در طول یک‌ سال اتفاق افتاده است.
مدیر کانون‌های خدمت رضوی در کرمان تشریح کرد: در حال حاضر بیش ‌از ۹ هزار خادمیار در ۱۹ عرصه تخصصی، خدمات لازم را بدون کوچک‌ترین چشم‌داشت مادی یا حتی اعتبار و بودجه مصوبِ سازمانی و دولتی، به همه نیازمندان ارائه می‌کنند که در بیش ‌از ۳۰۰ کانون مستقر هستند.
کاظمی‌پور ادامه داد: کانون‌های خدمت رضوی استان در ایام اربعین نیز به زائران پاکستانی در مرز ریمدان و در مسیر تا کربلای معلی خدمت‌رسانی کردند و به شایستگی میزبان دوست‌داران و عاشقان سیدالشهدا (ع) بودند و در همین راستا خادمیاران شهرستان ریگان با ارسال ۲۰ تن خرما به پذیرایی از زائران حسینی پرداختند.
وی اذعان کرد: استان کرمان همواره نسبت ‌به سایر استان‌ها همواره میدا‌ن‌دار خدمت‌رسانی بوده ، اما سهمیه کم خادمیاری و سقف خاصی که برای سامانه تدوین شده، محدود است اما راه دیگر ساماندهی فعالیت دوست‌داران امام رئوف به‌صورت «یاور رضوی» بوده‌ است که در این عرصه نیز با رشد بسیار جهشی روبه‌رو هستیم و همه درخواست خدمت به‌صورت «یاور» را دارند.
مدیر کانون‌های خدمت رضوی ابراز کرد: بزرگ‌ترین و مهمترین هدف کانون‌های تخصصی رضوی ترویج فرهنگ رضوی و سیره امام هشتم و ائمه اطهار است زیرا تنها راه برون رفت از کلیه مشکلات اجتماعی در سطح کشور همین امر است.
 


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
نقشه راه ارتباطی آستان قدس رضوی برای زائران بین‌المللی تقدیر از نوآموز افتخارآفرین مهدالرضا (ع) در مسابقات اسکیت آلپاین برپایی کارگاه «ظرفیت‌ها و فرصت‌های فضای مجازی» در کتابخانه امام رضا (ع) بیرجند برگزاری نشست پژوهشی «مائده اَردهال» در کتابخانه و موزه ملی ملک هفدهمین دوره نشریه الکترونیکی «شمسه» منتشر شد برگزاری جلسه هم‌اندیشی پیش همایش «گوهر فضیلت»؛ گرامیداشت بیستمین سالگرد رحلت آیت الله مروارید «فراز‌هایی از سخنان حضرت فاطمه (س)» به چاپ هفتم رسید/ گنجینه‌ای دو جلدی از آموزه‌های فاطمی آغاز ثبت‌نام دوره «سبک زندگی تحصیلی» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی تغییر انگاره‌ها، مقدمه اصلاح رفتار‌های اخلاقی و دینی در سازمان است انتشار چهارمین جلد از کتاب «مدینه‌البلاغه»؛ بازتاب حکمت‌های جاودان پیامبر(ص) آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) طبس به عنوان قطب گردشگری مذهبی خراسان جنوبی معرفی شد دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی با رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) ترکیب علم و عمل در رشته علوم ورزشی موفقیت دانشجویان را رقم می‌زند تربیت‌بدنی؛ پلی میان قدرت جسم و آرامش ذهن کتاب «پدیدارشناسی وجودی دل در سنت عرفان اسلامی» نگاه تازه‌ای به رابطه عقل و دل تشرف جمعی از بانوان فعال دینی و فرهنگی کشور روسیه به حرم رضوی آئین گرامیداشت علامه طباطبایی در حرم مطهر رضوی برگزار شد بازدید علمی دانشجویان دانشگاه امام رضا (ع) از پروژه اجرایی شبکه فیبر نوری نمایشگاه «نقش نور»؛ آینه‌ای از تداوم هنر اصیل ایرانی-اسلامی پیام تسلیت مسئولان ارشد کشور در پی درگذشت خواهر مکرمه تولیت آستان قدس رضوی ۴۰ سال نوکری و خدمت به اهل بیت (ع)؛ روایت پیرغلام مشهد
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها