تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
به گزارش آستان نیوز در این مراسم، امیر عارف، مداح و ستایشگر اهلبیت(ع)، در رثای حضرت سیدالشهدا (ع) مرثیهسرایی کرد و پس از آن حجتالاسلاموالمسلمین محمدکاظم راشد یزدی به سخنرانی در خصوص معارف حسینی پرداخت.
حجتالاسلام راشد یزدی در این مراسم با اشاره به مقام والای شهادت و جایگاه رفیع خانواده شهدا، گفت: حاج سید جواد حجازی از جمله کسانی بود که در مسیر انقلاب اسلامی و دفاع از حریم ولایت، دو فرزند خود را تقدیم اسلام کردند.
وی با بیان خاطراتی از دوران مبارزات حاج سید جواد حجازی، وی را نمونهای از ایمان، تقوا و ولایتمداری دانست و گفت: این پدر شهید، در تربیت فرزندان خود اهتمام ویژهای داشت و آنها را در مسیر معرفت و شهادت، هدایت کرد.
راشد یزدی در ادامه با اشاره به حدیثی از نبی مکرم اسلام (ص) گفت: چراغخانه کسی که فرزندش در راه خدا شهید شده باشد خاموش نمیشود.
وی در پایان سخنان خود، به حجتالاسلاموالمسلمین سید علیاصغر حجازی، جانشین رئیسدفتر مقام معظم رهبری، درگذشت پدر ایشان را تسلیت گفت و از خداوند متعال برای آن مرحوم، مغفرت و علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت کرد.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز