آخرین اخبار
کد خبر : ۳۵۹۷۰۱
۱۵:۳۶

۱۴۰۳/۰۶/۱۴
توسط سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی انجام شد

اجرای زنده سرود توسط گروه بین‌المللی «خورشید هشتم» در جوار حرم رضوی

اجرای زنده سرود توسط گروه بین‌المللی «خورشید هشتم» در جوار حرم رضوی
هم‌زمان با ایام شهادت حضرت رضا (ع) و به همت سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، گروه بین‌المللی «خورشید هشتم» با اجرای سرودهای رضوی زنده، حال و هوای خاصی به زائران در پیاده‌راه آیت الله واعظ طبسی(ره) در جوار حرم مطهر رضوی بخشید. 

به گزارش آستان نیوز، اجرای این گروه سرود از جمله برنامه‌های «رادیو کتاب رضوی» در غرفه سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در نمایشگاه فرهنگی «گذر نور در محضر عالم آل محمد (ع)» در سه روز پایانی ماه صفر است که به همت کتابخانه دیجیتال این آستان مقدس، در حال انجام است.  
نجمه محمودی، مربی گروه سرود بین‌المللی خورشید هشتم درخصوص این اجراها در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: اجراهای زنده این گروه، از دوشنبه 12 شهریورماه 1403 آغاز شده و تا چهارشنبه 14 شهریورماه، هر شب پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در محل اجرای رادیو کتاب رضوی در این نمایشگاه، ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: در این ایام هر شب، گروه خورشید هشتم، دو سرود با مضامین رضوی به مناسبت ایام شهادت امام رضا (ع) به زبان‌های مختلف همچون فرانسوی، عربی و...، اجرا می‌کند. 
محمودی با بیان این که این گروه از ۲۵ نفر از کشورهای نیجریه، لبنان، فرانسه، پاکستان، هندوستان، عراق و ایران تشکیل شده است، گفت: این گروه به‌طور معمول اجراهای سرود خود را با مشارکت ۸ یا ۱۲ نفر، به ۸ زبان مختلف انجام می‌دهد. 
این مربی گروه سرود، تصریح کرد: نوجوانان عضو گروه، علاقه خاصی به اجرای زنده سرود با مضامین رضوی دارند چنان‌که در مناسبت‌های گوناگون در جوار حرم مطهر رضوی ،به اجرای سرود می‌پردازند. 
وی با اشاره به این که ۸ سال است مربیگری گروه سرود بین‌المللی خورشید هشتم را برعهده دارد، افزود: شاعرانی از دانشگاه فردوسی و جامعه المصطفی که مسلط به زبان‌های خارجی هستند، در سرایش سرودها ،با ما همکاری دارند. 
گفتنی است، سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با اجرای برنامه‌های گوناگون فرهنگی، از ۱۰ تا ۱۶ شهریورماه سال جاری در محل نمایشگاه فرهنگی گذر نور در محضر عالم آل محمد (ع)، در جوار بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع)، پذیرای زائران و مجاوران است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
تمرکز منطقه آزاد سرخس بر توسعه لجستیک انتشار کتاب «دلبافته‌ها»؛ روایت هنر فرش ایرانی کتاب «خانوم ماه» به چاپ نوزدهم رسید دانشگاه امام رضا (ع) پیشرو در اجرای طرح «جهاد علمی» برای پیوند صنعت و دانشگاه/ تأکید بر فرصت‌های مطالعاتی دکترا و آغاز همکاری ساختاری با طرح جهاد علمی بازدید اساتید دانشگاه فردوسی از موزه و مرکز نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی طرح تعالی خانواده رضوی آغاز شد جمعی از بانوان فرهیخته روسی با فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی باغ خاتون آشنا شدند مداح واقعی کسی است که حقیقت تاریخ را منعکس کند زنان در طول تاریخ پرچم‌داران ولایت‌مداری و یاور دین بوده‌اند زن، بنیان‌گذار اندیشه و راوی حقیقت در مسیر جهاد تبیین است برپایی کارگاه آموزشی «اعتبارسنجی مجلات علمی داخلی و خارجی» در کتابخانه رضوی حضور وحدت ساز علمای اهل‌سنت در اجلاس پیر غلامان حسینی در مشهد هرجا گرفتاری باشد، نام اهل‌بیت (ع) گشایش است عشق به اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است راه اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است پیر غلامی اهل‌بیت (ع) یادگار یک‌عمر دلدادگی است نوکری اهل‌بیت (ع) از کودکی در وجودمان ریشه دارد ثبت ۲۰۰ قطعه مداحی محلی؛ پیر غلام گچسارانی نغمه‌های کهگیلویه و بویراحمد را به حرم رضوی آورد خدمت به امام حسین (ع) بزرگ‌ترین موهبت الهی است پیوند مداحان جوان با سنت‌های اصیل روضه‌خوانی است چهارمین اجلاسیه تجلیل از بانوان پیر غلام حسینی در حرم رضوی برگزار شد
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها