تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ رضا اسماعیلی، دبیر کانونهای خدمت رضوی رفسنجان گفت: خادمیاران و یاوران رضوی کانون سیدالشهدا(ع) در راستای خدمترسانی به نیازمندان، با پخت و توزیع ۷۰۰ پرس غذای گرم به ارزش ۲0۰ میلیون ریال، مددجویان را میهمان سفره پر برکت حضرت رضا(ع) کردند.
اسماعیلی افزود: خادمیاران کانون جان نثاران حضرت علی اصغر(ع) نیز با شناسایی خانواده نیازمند و بررسی وضعیت این خانواده با تهیه بسته ارزاق شامل گوشت، برنج، رب گوجه فرنگی، مرغ، ماکارونی، سویا، حبوبات و قند به ارزش 40 میلیون ریال به این خانواده احسانپذیر خدمترسانی کردند.
وی ادامه داد: خادمیاران و یاوران رضوی کانون مسجد محمد رسولالله(ص) نسبت به تامین برخی اقلام جهیزیه اقدام کرده و منزل خانواده کم برخوردار را نیز تعمیر کردند.
دبیر کانونهای خدمت رضوی رفسنجان از استمرار خدمات ارائه شده توسط خادمیاران خبر داد و عنوان کرد: پرداخت هزینه چشم پزشکی بیمار از دیگر اقدامات انجام شده است.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز